Doliu în muzică! Mark Hollis, solistul grupului britanic Talk Talk, a murit: „A fost un geniu”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
26/02/2019, 09:46
Doliu în muzică! Mark Hollis, solistul grupului britanic Talk Talk, a murit: „A fost un geniu” GALERIE FOTO
Mark Hollis, solistul trupei Talk Talk, s-a stins din viață!

Mark Hollis, solistul trupei Talk Talk, a murit în cursul zilei de luni, 25 februarie. Artistul avea vârsta de 64 de ani. Apropiații săi au fost cei care au făcut tristul anunț public, pe rețelele de socializare, scrie AFP, citat de News.ro. Cele mai cunoscute piese ale formației din care a făcut parte sunt: „It’s My Life” şi „Such a Shame”.

Grupul britanic de muzică din care a făcut parte a fost înființat în anul 1981 și a devenit la scurt timp foarte cunoscută atât în Marea Britanie, cât și în Europa. Ce au declarat colegii de trupă?

Mark Hollis, solistul trupei Talk talk, s-a stins di viață!

Apropiații artistului au anunțat în mediul online decesul său. Basistul grupului a lăsat un mesaj de-a dreptul emoționant după ce a aflat că a murit. „Sunt foarte şocat şi trist să aflu că Mark Hollis a murit”, a spus Paul Webb. „A fost un geniu muzical şi a fost o onoare şi un privilegiu să pot cânta cu el în grup, a completat acesta. Din păcate pentru fanii artistului, cauzele decesului nu au fost precizate încă.

Nu l-am mai văzut pe Mark mulți ani de zile, dar, ca cel mai mulți muzicieni din generația mea, am fost profund influențat de ideile sale muzicale. El știa cum să creeze un sentiment profund cu sunetul cum nimeni altcineva nu putea. El a fost unul din cei mai buni, dacă nu cel mai bun”, a spus Rustin Man, artist din trupa Talk Talk.

Mark Hollis, solistul trupei britanice Tlk Talk, s-a stins din viață
Mark Hollis, solistul trupei britanice Tlk Talk, s-a stins din viață

Vestea că Mark Hollis a murit a fost un șoc pentru membrii trupei din care făcea parte. Văzrul prin alianță al cântărețului, Anthony Costello, a scris pe o rețea de socializare un mesaj de adio. „Odihneşte-te în pace, Mark Hollis! Soţ şi tată minunat. Om fascinant, fidel principiilor sale, el s-a retras din muzică acum 20 de ani, dar rămâne un simbol muzical”, a declarat sursa citată, potrivit NME. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×