Laura Stoica, 12 ani de la deces. Mama artistei, îndurerată pe viață: „E prezentă în permanență între noi”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
25/10/2018, 15:50
Laura Stoica, 12 ani de la deces. Mama artistei, îndurerată pe viață: „E prezentă în permanență între noi”
Laura Stoica, artista care s-a stins din viață la doar 38 de ani

Laura Stoica a trecut în neființă acum mai bine de 12 ani, însă mama ei trăiește aceeași suferința din prima clipă de la aflarea veștii. Se pare că artista este pe departe de a fi uitată, moartea sa fiind încă un șoc pentru fanii ei, care își amintesc de ea cu fiecare ocazie, și spun că nu-i vor uita niciodată piesele, timbrul și personalitatea cu care putea să umple o singură cameră.

Laura Stoica, de neuitat pentru familie și fani

Mama artistei îi simte lipsa zi de zi, iar la 12 ani și jumătate de la tragicul eveniment, aceasta o plânge ca prima oară. „E prezentă în permanență între noi. N-aș putea spune că… nu știu cum să vă spun. Am în casă câteva poze expuse. Și fără să vreau, de când mă scol și până mă culc le văd.

Am o bucurie ca și cum este acolo.Am văzut odată o scenă la televizor, când cineva interpreta piesa ei, şi bineînţeles că nu a rezistat să o cânte fără să lăcrimeze. Mă bucur când o aud la radio pe ea. E cu totul altceva decât atât când o pun eu să cânte…Nu, nu am visat-o. N-am visat un vis așa… Poate e mai bine aşa. A fost ceva foarte vag, discret, am uitat imediat ce m-am trezit”, a declarat mama Laurei Stoica în cadrul unei emisiuni.

Laura Stoica, artista  de neuitat
Laura Stoica, artista de neuitat

Premoniții dinaintea tragediei

”Eram cu Laura la ziua prietenei noastre. Dintr-o data, ne-a spus mie si sotului meu: „Daca mor se vor imbogati toti impresarii mei”. Noi am replicat: „Laura, ce vorbe-s astea?! Laura ne-a spus ca poate va da mana cu Sf. Petru si sotul meu ii va cara sicriul. Dupa o luna, chiar asa s-a intamplat, sotul mei ii cara sicriul”,  a spus artista la ziua unei prietene, chiar cu o lună înainte de tragedie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×