Laura Stoica, 12 ani de la deces. Mama artistei, îndurerată pe viață: „E prezentă în permanență între noi”

Ana Chivu  
înStiri mondene
25/10/2018, 15:50
Laura Stoica, 12 ani de la deces. Mama artistei, îndurerată pe viață: „E prezentă în permanență între noi”
Laura Stoica, artista care s-a stins din viață la doar 38 de ani

Laura Stoica a trecut în neființă acum mai bine de 12 ani, însă mama ei trăiește aceeași suferința din prima clipă de la aflarea veștii. Se pare că artista este pe departe de a fi uitată, moartea sa fiind încă un șoc pentru fanii ei, care își amintesc de ea cu fiecare ocazie, și spun că nu-i vor uita niciodată piesele, timbrul și personalitatea cu care putea să umple o singură cameră.

Laura Stoica, de neuitat pentru familie și fani

Mama artistei îi simte lipsa zi de zi, iar la 12 ani și jumătate de la tragicul eveniment, aceasta o plânge ca prima oară. „E prezentă în permanență între noi. N-aș putea spune că… nu știu cum să vă spun. Am în casă câteva poze expuse. Și fără să vreau, de când mă scol și până mă culc le văd.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Am o bucurie ca și cum este acolo.Am văzut odată o scenă la televizor, când cineva interpreta piesa ei, şi bineînţeles că nu a rezistat să o cânte fără să lăcrimeze. Mă bucur când o aud la radio pe ea. E cu totul altceva decât atât când o pun eu să cânte…Nu, nu am visat-o. N-am visat un vis așa… Poate e mai bine aşa. A fost ceva foarte vag, discret, am uitat imediat ce m-am trezit”, a declarat mama Laurei Stoica în cadrul unei emisiuni.

Laura Stoica, artista  de neuitat
Laura Stoica, artista de neuitat

Premoniții dinaintea tragediei

”Eram cu Laura la ziua prietenei noastre. Dintr-o data, ne-a spus mie si sotului meu: „Daca mor se vor imbogati toti impresarii mei”. Noi am replicat: „Laura, ce vorbe-s astea?! Laura ne-a spus ca poate va da mana cu Sf. Petru si sotul meu ii va cara sicriul. Dupa o luna, chiar asa s-a intamplat, sotul mei ii cara sicriul”,  a spus artista la ziua unei prietene, chiar cu o lună înainte de tragedie.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×