Cum arată actrița din Betty cea urâtă, la 18 ani de la filmări. Schimbarea e fabuloasă

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
13/03/2019, 19:14
Cum arată actrița din Betty cea urâtă, la 18 ani de la filmări. Schimbarea e fabuloasă GALERIE FOTO
Cum arată actrița din Betty cea urâtă, la 18 ani de la filmări

”Betty cea urâtă” este telenovela-fenomen, care a ținut românii lipiți de micile ecrane la începutul anilor 2000 și a avut milioane de fani din întreaga lume. Ce care i-a dat viață unuia dintre cele mai cunoscute personaje din telenovele, Beatrice Pinzon Solano, o tocilară urățică, însă una extrem de deșteaptă, care reușește să îl cucerească pe șeful ei, Armando Mendoza, este Ana Maria Orozco.

Actrița din Betty cea urâtă arată impresionant la 18 ani de la filmări

Acum, actrița columbiană are 45 de ani și este schimbată radical. De altfel, pentru a obișnui lumea cu aspectul ei din afara seriei, a încercat să fie actrivă pe rețelele de socializare, cu fotografii care mai de care mai sexy. În toate pozele, bruneta este foarte încrezătoare și emană sex-appeal prin toți porii.

După postul Acasă a transmis în premieră europeană ”Betty cea urâtă”, a declanșat o adevărată isterie cu telenovela-fenomen. Aceasta a reușit că unească lumea, rupând barierele religioase, geografice, lingvistice, politice, sociale și culturale și, mai presus de toate, a învățat oamenii ce înseamnă iubirea. Fenomenul a fost istovitor pentru protagonista telenovelei, care pe timpul filmărilor a divorțat.

Cum arată actrița din Betty cea urâtă, la 18 ani de la filmări. Schimbarea e fabuloasă
Schimbarea actriței este fabuloasă

După terminarea telenovelei, protagonista și-a încheiat definitiv cariera actoricească

Un lucru neștiut și interesant despre viața actriței urmărită de o populație întreagă constă în faptul că aceasta, odată cu terminarea telenovelei, și-a încheiat definitiv cariera actoricească, pentru că a știut că niciun alt rol pe care urma să îl primească nu va putea să ajungă la înâlțimea lui Betty.

Cum arată actrița din Betty cea urâtă, la 18 ani de la filmări. Schimbarea e fabuloasă
Pentru a obișnui lumea cu aspectul ei din afara seriei, a încercat să fie actrivă pe rețelele de socializare, cu fotografii care mai de care mai sexy

Telenovela a fost transmisă în 92 de țări și a devenit un real fenomen social, fiind și astăzi singura telenovelă din lume care a reușit să atingă această performanță.  Dept urmare, cele mai importante ziare naționale de pe toate continentului au dedicat mii de pagini fenomenului numit ”Betty”. De altfel, cele mai vândute reviste din lume au ținut să o aibă pe Betty cea urâtă pe coperta lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×