O filmare a cucerit internauții. Un melc ”înger de mare” a fost filmat în toată splendoarea sa. Video

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
08/02/2020, 21:12
O filmare a cucerit internauții. Un melc ”înger de mare” a fost filmat în toată splendoarea sa. Video
Melc ”înger de mare”, filmat în Rusia

Un videoclip cu un melc „înger de mare” i-a cucerit imediat pe iubitorii de natură din toată lumea! Vietatea venită parcă din altă lume a fost filmată în timp ce alunecă pașnic sub gheață în Marea Albă a Rusiei.

Melc ”înger de mare”, filmat în Rusia

În imaginile surprinse, ”îngerul de mare”, care este un tip de melc, se vede cum ciudata vietate își flutură „aripile”, care sunt de fapt picioarele. Mulți dintre internauți s-au întrebat dacă vietatea este una reală sau este o simplă animație gândită de un artist extrem de talentat.

Ei bine, melcul ”îngerul de mare” este cât se poate de real! Când corpul său este translucid asta înseamnă că sistemul digestiv, dar și organele sexuale sunt pe deplin expuse, însă nimeni nu s-a declarat dezgustat de culorile pe care acesta le prezintă.

Viețuitoarea marină a înmărmurit internetul

Videoclipul, dansul maiestuos al îngerului mării a fost înregistrat de Aquatilis Expedition în Marea Albă, Rusia, în primăvara anului 2018 și încărcat pe canalul lor de Youtube.

Filmulețul a fost redistribuit pe Reddit, iar numărul de vizualizări a explodat! „Uau! Nu am văzut niciodată și nici nu am auzit nimic despre această creatură! Parcă este de pe altă lume. Este uimitor”, a scris un internaut. Un alt internaut care a mai auzit despre acest tip de melc a spus că aceștia se mai numesc și ”fluturi de mare”.

Tot pe internet a apărut o altă fotografie care a îngrozit însă comunitatea online. O tânără din America a descoperit pe o plajă o creatură înfiorătoare. Aceasta era moartă și aflată într-o stare avansată de putrefacție.

Cea care a descoperit creatura ciudată este convinsă că aceasta a scăpat dintr-un centru de cercetări aflat în apropiere și a fost un experiment de laborator.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×