Creatură înfiorătoare găsită pe o plajă din Statele Unite ale Americii! Oamenii spun că mutantul aparține guvernului american. Foto

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/02/2020, 10:57
Creatură înfiorătoare găsită pe o plajă din Statele Unite ale Americii! Oamenii spun că mutantul aparține guvernului american. Foto GALERIE FOTO
Creatura a fost găsită de o femei. Sursa foto - daikystar.co.uk

O creatură înfiorătoare a fost găsită pe o plajă din Statele Unite ale Americii! Mai exact, un mutant fără ochi a fost descoperit de un câine lângă orașul Charleston, din South Carolina.

Creatură înfiorătoare găsită pe o plajă din Statele Unite ale Americii!

Animalul de mărimea unui câine de talie mică, dar cu dinți uriași și cu o formă ciudată a corpului se pare că este un mutant al guvernului american provenit de pe celebra “Monkey Island.”

”Eu îmi scot câinele, pe River, destul de des la plimbare. Pur și simplu asta făceam și acum. Deodată a devenit însă super agitat”, a povestit Erika, stăpâna cățelului.

Oamenii spun că mutantul aparține guvernului american

”Am văzut că nu mai voia să plece de acolo, încerca să zgârie cu lăbuțele, mirosea și mi-a atra atenția lucrul acesta.

De obicei se comportă așa atunci când descoperă vreun pește mort sau cu ceva care chiar îi captează atenția”, a mai spus tânăra.

Teoria femeii este una cât se poate de simplă – ea consideră că ciudatul animal vine de pe misterioasa insulă a maimuțelor care aparține National Institute of Allergy and Infectious Diseases din Statele Unite.

„Vă spun sincer că nu știu exact ce fel de creatura este aceasta. Era de înălțimea unui câine, dar să fim serioși, trupul acesta nu este unul de câine.

Locuiesc în această zonă de cinci ani de zile, dar niciodată nu mi-a fost dat să văd așa ceva.

Cred că guvernul ar face bine să ne spună dacă a reușit să cloneze, să inventeze, Dumnezeu știe despre ce vorbin în această situație. Priviți și voi. Îmi este și teamă ”, a mai completat aceasta

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×