Încă un câine al Cristinei Țopescu a murit. Patrupedul se afla într-o stare precară – EXCLUSIV

Theo Sutiu   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 18:57
Încă un câine al Cristinei Țopescu a murit. Patrupedul se afla într-o stare precară – EXCLUSIV
Chiar dacă era moartă de ceva vreme, Cristina nu a fost lăsată singură de cei mai buni prieteni ai săi, patrupedele pe care le îngrijea și deveniseră misiunea ei în viață.

Încă un câine al Cristinei Țopescu s-a stins din viață, numărul patrupedelor decedate ajungând astfel la trei. Sursele FANATIK ne-au transmis că animalul se afla într-o stare gravă și nu s-a mai putut face nimic pentru el.

A mai murit încă un câine al Cristinei Țopescu

Câinele fusese luat în grijă de o vecină, după ce acesta a fost recuperat din casa jurnalistei. Animalul, pe nume Bibi, a fost dus de urgență la veterinar de femeie, având în vedere că se afla într-o stare de sănătate precară.

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața, perioada mare în care a stat înfometat și însetat fiind fatală pentru animal. Ceilalți patru câini ai vedetei, de talie mai mare, au fost luați de Kuki Barbuceanu, de la asociația Vier Pfoten.

Cristina Țopescu, probleme din cauza câinilor

Cristina Țopescu era o mare iubitoare de animale, iar în ultima perioadă chiar a avut probleme din cauza câinilor. Într-o ultimă conversație avută cu președintele asociației Kola Kariola, care era un prieten al ei, ea se plângea că are necazuri cu patronul unui adăpost canin.

„Marius (n.n. – preşedintele Kola Kariola), iartă-mă că te bat la cap, dar nu mai ştiu ce să fac! Ieri am făcut atac de panică, am reuşit să mă pun pe picioare, să fac emisiunea. Azi dimineaţă am făcut din nou, mi-a trecut, acum iar m-a luat.

Mi se încleştează maxilarele şi nu pot să respir şi nici nu sunt genul să chem salvarea. Nici nu vreau să chem, n-am cum, ca cu atâţia căţei (n.n. – la ea acasă), cine dracu intră aici?!

Sper să-mi revin, dar ăsta (n.n. – patronul unui adăpost de câini) mă omoară cu zile. Deci ăsta e un nenorocit pur şi simplu. Îţi dai seama că a terminat cu cei de la DSV (n.n. – Direcţia Sanitar Veterinară), dacă e adevărat.

Şi nu-mi dă nici măcar un mesaj. Nu ştiu ce se întâmplă cu Fetiţa (n.n. – unul dintre câinii ei) şi mie îmi e acum rău, dar când îmi revin, îl ia mama dracului.

Dacă ăsta îşi imaginează că eu sunt genul care doar plâng şi mă resemnez, se înşală. Crede-mă!

Dar nu ştiu ce să mai fac acum. Te rog din suflet, când termini treaba, dă-mi un semn. Merci! Merci, din suflet!”, se arată în înregistarea conversației, publicată de România TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×