O fată dispărută din Cluj a fost găsită bătută și abandonată pe un câmp

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
06/10/2019, 13:54
O fată dispărută din Cluj a fost găsită bătută și abandonată pe un câmp
Polițiștii au găsit-o pe fata dispărută din Cluj. Adolescenta nu vrea să coopereze cu oamenii legi. Sursa foto: digi24.ro

O fată din comuna Cojonca, județul Cluj, a fost dată dispărută vineri, 4 octombrie, după ce a plecat de la școală și nu a mai fost văzută. Adolescenta de 16 ani și-a închis telefonul mobil în tot acest timp. Polițiștii au găsit-o a doua zi bătută și abandonată pe un câmp.

Adolescenta de 16 ani din Cluj a fost găsită. Fata a fost dusă la spital pentru că a fost bătută

Adolescenta din Cluj care a fost dată dispărută vineri după ce a plecat de la școală a fost găsită. Fata de 16 ani a fost bătută și abandonată pe un câmp. Copila a fost dusă la Spitalul de Urgență pentru Copii Cluj unde i-au fost oferite îngrijiri medicale. Medicii spun că fata este internată la Terapie Intensivă fiind în afara oricărui pericol.

„Fata a fost adusă sâmbătă (n.r.: ieri) la UPU, prezenta traumatism cranio-facial sever, stabilă din punct de vedere al respirației și circulației. Era conștientă. A fost dusă la Neurochirurgie, iar, în prezent, s-a întors și este internată la Terapie Intensivă la Spitalul de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, sub supraveghere și monitorizare, în colaborare cu neurochirurgii. Este conștientă, ușor confuză, fără probleme respiratorii sau circulatorii, nu necesită intervenții chirurgicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al UPU Cluj Daniel Dreghiciu.

Adolescenta de 16 ani a fost bătută
Fata de 16 ani găsită de câmp este internată la Spitalul de Copii din Cluj. Sursa foto: transilvaniareporter.ro

Fata refuză să coopereze, dar polițiștii au un cerc de suspecți

Fata de 16 ani găsită cu urme de violență pe corp refuză să coopereze cu polițiștii clujeni. Organele de cercetare au deschis un dosar de urmărire penală pentru lipsire de libertate, loviri și alte violențe. Polițiștii au un cerc de suspecți, dar ancheta este îngreunată de faptul că fata nu vrea să le spună ce a pățit.

„A fost găsită pe raza localităţii Căianu, pe câmp, și a refuzat să coopereze cu organele de poliţie. În prezent, există un cerc de suspecţi, se iau în calcul mai multe ipoteze de lucru, fiind audiate mai multe persoane din anturajul fetei, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care minora a fost agresată. Lipsa de cooperare a tinerei cu anchetatorii îngreunează demersurile făcute pentru stabilirea exactă a stării de fapt”, au dezvăluit oamenii legii, scrie Mediafax. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×