Veronica, fata dispărută, a fost găsită!

Maria Cristina   
in Stiri de ultima ora
13/06/2018, 15:08
Veronica, fata dispărută, a fost găsită! GALERIE FOTO

Veronica, fata dispărută, a fost găsită! – Veronica a stai mai bine de 12 ore ascunsă într-un tufiș, iar la un moment dat, fetei i s-a făcut foame  și a mers la o vecină în sat. Polițistii din Vaslui au găsit-o acasă la adresa femeii. Peste 150 de polițiști, jandarmi și pompieri militari s-au mobilizat pentru găsirea fetiței, în vârstă de 11 ani.

Veronica, fata dispărută, a fost găsită!

După zeci de ore de căutări și rugăciuni, salvatorii din Vaslui au reușit să o găsească în viață pe Veronica, fata de 11 ani care a dispărut noaptea trecută de acasă. Toți cei implicați în acest caz emoționant și-au făcut cruce atunci când au aflat cum a fost descoperită copila. În cadrul unui interviu, tatăl adolescentei a povestit că soţia lui a fugit în Moldova și că atunci când Veronica a plecat de acasă, ea nu a luat bani.

 

Ştirea MOMENTULUI

Scandal din cauza lui Putin! Președintele rus a ieșit la dans cu șefa diplomației austriece

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.