O familie din Ploiești a înmormântat un străin, după ce la morgă s-au încurcat cadavrele. Cum au descoperit adevărul

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
08/03/2019, 17:59
O familie din Ploiești a înmormântat un străin, după ce la morgă s-au încurcat cadavrele. Cum au descoperit adevărul GALERIE FOTO
O familie din Ploiești a înmormântat un străin. Cadavrele au fost încurcate la morgă

O familie din Ploiești a înmormântat un străin, după ce la morgă s-au încurcat cadavrele. În urma incidentului s-a deschis o anchetă pentru a se stabili cine se face vinovat de faptul că cele două trupuri neînsuflețite au fost încurcate. Potrivit unor surse, cadavrul care a fost înmormântat urmează să fie deshumat.

O familie din Ploiești a înmormântat un străin

Familia din Ploiești a ajuns să înmormânteze un străin din cauza angajaților de la morgă. Aceștia au încurcat cadavrele în momentul în care familia a mers să ridice trupul neînsuflețit al rudei decedate. În urma incidentului, anchetatorii au declarat că investighează cazul de la Serviciul de Medicină Legală Ploieşti, după ce angajaţii instituţiei au încurcat identitatea a două cadavre.

Familia nu și-a dat seama că a primit alt cadavru, deoarece trupul neînsuflețit se afla într-un sac, din cauza stării avansate de putrefacție. O a doua familie a mers ulterior să ridice trupul neînsuflețit al rudei și a băgat de seamă că acesta a fost încurcat cu un altul. Poliţiştii de la Investigaţii Criminale şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti fac cercetări pentru neglijenţă în serviciu şi profanare de cadavre.

Trupul neînsuflețit urmează să fie deshumat
Trupul neînsuflețit urmează să fie deshumat

Cadavrele au fost încurcate la morgă

În cazul persoanei care a fost deja onmormântate se ia în calcul deshumarea. Adevărul scrie că totul a ieșit la suprafață după ce „un bărbat de 57 de ani din localitatea prahoveană Şirna s-a sinucis pe data de 6 martie. Familia acestuia a mers la Morga din Ploieşti în cursul zilei de vineri, 9 martie, pentru a-i ridica cadavrul.

Angajaţii au încercat să le predea trupul neînsufleţit al unui alt bărbat, care a decedat la vârsta de 75 de ani într-un apartament din Ploieşti, fiind găsit după trei săptămâni, pe data de 4 martie, în stare de puterfacţie.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×