Asasinat Vrancea: Ce au găsit polițiștii în mașina patronului caselor de schimb valutar

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/02/2019, 12:55
Asasinat Vrancea: Ce au găsit polițiștii în mașina patronului caselor de schimb valutar GALERIE FOTO
Asasinat Vrancea: Polițiștii au găsit în mașina patronului caselor de schimb valutar sume uriașe de bani

Ancheta privind asasinarea omului de afaceri din Vrancea se complică! Mai exact, patronul unor case de schimb valutar a fost împușcat în mașină, în timp ce mergea spre casă. Echipele de intervenție sosite la fața locului au încercat să îl resusciteze, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Incidentul a avut loc vineri, 22 februarie, în comuna Slobozia Ciorăști din Vrancea. „La data de 22 februarie a.c., în jurul orei 19.40, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Cotești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi decedat, într-un autoturism, pe DJ 205 R, pe raza comunei Slobozia Ciorăști.

Asasinat Vrancea. Polițiștii au găsit în mașina patronului caselor de schimb valutar sume uriașe

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat cadavrul unui barbat, de 61 de ani”, a transmis IPJ Vrancea. Din ultimele informații, anchetatorii au găsit sume uriașe de bani în mașina în care au tras atacatorii. Este vorba de 30.000 de euro, 20.000 de lire sterline și 300.000 de lei, ce se aflau într-o geantă pe bancheta din spate a automobilului.

Asasinat Vrancea: Ce au găsit polițiștii în mașina patronului caselor de schimb valutar
Patronul caselor de schimb valutar a fost împușcat mortal 

Anchetatorii au audiat mai multe persoane, dar momentan nu au reținut niciun suspect. O altă mașină a fost găsită abandonată în apropierea de locul în care a fost împușcat mortal bărbatul. La activități au participat și polițiști ai Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române, iar, la ieșirea din județ, au fost instituite filtre, în acel moment, pentru a identifica persoanele care au comis crima.

Asasinat Vrancea: Ce au găsit polițiștii în mașina patronului caselor de schimb valutar
Este vorba de 30.000 de euro, 20.000 de lire sterline și 300.000 de lei, ce se aflau într-o geantă pe bancheta din spate a mașinii

În prezent, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a dispus începerea urmăririi penale în rem pentru infracțiunea de omor și face cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a decedat bărbatul în vârstă de 61 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×