Cine e Valentina, tânăra carbonizată în propria locuință din Buzău. Ce se întâmplase în casă, cu câteva ore înainte

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/02/2019, 09:48
Cine e Valentina, tânăra carbonizată în propria locuință din Buzău. Ce se întâmplase în casă, cu câteva ore înainte GALERIE FOTO
Cine e Valentina, tânăra carbonizată în propria locuință din Buzău

Valentina, tânăra carbonizată în propria locuință din Buzău, a fost ucisă. Sâmbătă dimineață, flăcările au cuprins întreaga locuință situată la etajul 9 al unui bloc din oraș. Fata era proprietarea acesteia, iar mama ei ar fi plecată la muncă, în Italia.

Inițial, pompierii nu au avut informații că în apartament e o victimă, găsind cadavrul tocmai la cercetarea amănunțită efectuată ulterior. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au preluat cercetările, dat fiind faptul că există suspiciuni asupra modului în care fata a murit.

Valentina, tânăra carbonizată în propria locuință din Buzău, a fost ucisă. Iubitul i-a dat foc

Potrivit informațiilor din acest moment, iubitul ei i-a dat foc. Acesta a fost reținut de anchetatorii, sub acuzația de omor calificat, și va fi prezentat unui judecător pentru emiterea mandatului de arestare.

Cine e Valentina, tânăra carbonizată în propria locuință din Buzău. Ce se întâmplase în casă, cu câteva ore înainte
Fata era proprietarea acesteia, iar mama ei ar fi plecată la muncă, în Italia

Conform unor surse judiciare, tânărul ar fi mărturisit că a avut o dispută cu prietena sa vineri seară, după care a pus benzină și a dat foc apartamentului. Acesta a susținut în fața oamenilor legii că accidentul nefericit a fost pus pe seama neatenției și a consumului de alcool și țigări. Procurorii au preluat ancheta în cazul locuinței mistuite de foc sâmbătă dimineață, deoarece există suspiciuni de omor.

Cine e Valentina, tânăra carbonizată în propria locuință din Buzău. Ce se întâmplase în casă, cu câteva ore înainte
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au preluat cercetările, dat fiind faptul că există suspiciuni asupra modului în care fata a murit

Focul ar fi pus intenționat, cu benzină, iar tânără, în vârstă de 22 de ani, dormea și nu a mai avut nicio șansă să se salveze. Cu doar câteva ore înainte tragediei, în apartament avusese loc o petrecere, iar vecinii susțin că tânăra apela des la acest gen de distracții.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×