Incendiu de proporții în Voluntari, la un depozit de mașini! Populația a fost avertizată prin Ro-Alert! FOTO și VIDEO

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
19/02/2019, 14:01
Incendiu de proporții în Voluntari, la un depozit de mașini! Populația a fost avertizată prin Ro-Alert! FOTO și VIDEO GALERIE FOTO
Incendiu de proporții în Voluntari, la un depozit de mașini

Un incendiu de proporții a izbuncnit, marți, la un depozit de mașini din localitatea Voluntari, județul Ilfov. La fața locului au fost trimise autospeciale de stingere, existând pericolul ca focul să se extindă la o hală metalică din apropiere. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Populația a fost avertizată prin intermediul Ro-Alert! Norul de fum gros se îndreaptă spre Capitală.

„Incendiu la un punct de colectare – reciclare autoturisme în Voluntari, Șoseaua de Centură. Arde pe 1000 mp o stivă de autoturisme, pericol de extindere la spații de depozitare și utilaje. La fața locului au fost trimise 6 autospeciale de stingere. Pericolul de propagare există în continuare, la o hală metalică din vecinătate, au mai fost trimise 4 autospeciale. Nu sunt persoane rănite. Nu au fost identificați hidranți, se va alimenta de la operatori economici privați din zonă (centre comerciale)”, au anunțat inițial reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Populația a fost avertizată prin intermediul Ro-Alert!
Populația a fost avertizată prin intermediul Ro-Alert!

Incendiu de proporții în Voluntari, la un depozit de mașini

Pentru a stinge incendiul de proporții care a izbucnit la depozitul de mașini din localitatea Voluntari, a fost nevoie de intervenția a peste 20 de autospeciale de stingere. „În total au fost alertate 18 autospeciale, unele sunt în dispozitiv, altele în deplasare. Se lucrează pentru protejarea vecinătăților. La incendiu acționează și 3 autospeciale de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Voluntari”, au mai precizat reprezentanții IGSU.

Populația a fost avertizată prin intermediul Ro-Alert! „Incendiu depozit Remat în comuna Afumați/Ilfov cu degajări mari de fum, norul de fum se îndreaptă în direcția mun. București. Pentru asigurarea protecției rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Respectați recomandările pompierilor! DSU-IGSU. Tip: alerte extreme.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×