Cum arată fabrica de la Alba Iulia după incendiu! Video imagini de coșmar!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
03/02/2019, 16:35
Cum arată fabrica de la Alba Iulia după incendiu! Video imagini de coșmar! GALERIE FOTO
Cum arată fabrica de la Alba Iulia după incendiul devastator

După o zi și jumătate de la izbucnirea incendiului de la fabrica din Alba Iulia, focul încă mocnește sub tablele încinse. Materiale de construcție sunt prăbușite peste ce a rămas din utilaje și liniile de producție, potrivit alba24. Vă reamintim că sâmbătă dimineață fabrica din Alba a fost cuprinsă de flăcări.

Focul s-a extins repede, iar pompierii ajunși la fața locului au avut nevoie de forțele de intervenție. În urma incidentului nu au existat victime. În prezent, se desfășoară o anchetă prentru a stabili cauzele incendiului de la fabrica de condimente și mixuri de ingrediente pentru industria alimentară din Alba Iulia.

Cum arată fabrica de la Alba Iulia după incendiu! Focul încă mocnește sub table

„Pentru asigurarea protecției rămâneți în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Respectați recomandările pompierilor!”, au fost indicațiile Departamentului pentru Situații de Urgență pentru cetățenii din zonele apropiade de incident, cu ajutorul RO-Alert.

Cum arată fabrica de la Alba Iulia după incendiu! Video imagini de coșmar
Focul s-a extins repede, iar pompierii ajunși la fața locului au avut nevoie de forțele de intervenție

Pagubele au fost imense, de zeci de milioane de euro. Fabrica aparține unui grup francez cu numele Solina și este una dintre cele mai mari fabrici de condimente din sud-estul Europei.

Flăcările s-au înălțat repede la aproximativ 10 metri, iar pompierii ajunși la fața locului nu au avut ce să facă. De altfel, incendiul de la Alba este cel mai grav petrecut vreodată în localitate.

Cum arată fabrica de la Alba Iulia după incendiu! Video imagini de coșmar!
După o zi și jumătate de la izbucnirea incendiului de la fabrica din Alba Iulia, focul încă mocnește sub tablele încinse.

Din curtea fabricii au fost evacuate trei TIR-uri, cu ajutorul echipajului de intervenție, ulterior fiind parcate aproape de șoseaua de centură din Alba Iulia, lângă calea ferată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×