Incendiu sâmbătă dimineaţă la o fabrică din Alba Iulia. Video

Silviu Ghering    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
02/02/2019, 09:01
Incendiu sâmbătă dimineaţă la o fabrică din Alba Iulia. Video GALERIE FOTO
Un incendiu s-a produs azi, la o fabrică din Alba Iulia!

Flăcări violente au cuprins sâmbătă dimineață o fabrică din Alba Iulia. Focul s-a extins repede, iar salvatorii ajunși la fața locului au avut nevoie de forțele de intervenție. Din fericire, nu există victime ale incendiului, iar cauza izbucnirii focului nu se știe deocamdată. La momentul actual, se desfășoară o anchetă pentru a stabili exact cauzele incendiului de la fabrica de condimente și mixuri de ingrediente pentru industria alimentară din Alba Iulia.

 „Pentru asigurarea protecției rămâneți în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Respectați recomandările pompierilor!”,  a transmis indicații Departamentul pentru Situații de Urgență pentru cetățenii din zonele apropiate de incident, cu ajutorul sistemului RO-ALERT.

Fabrică din Alba Iulia, cuprinsă de flăcări în dimineața zilei de sâmbătă!

Un incendiu devastator s-a produs la fabrica Solina, fabrică de mixuri și ingrediente din Alba Iulia.

Pagubele au fost imense, de zeci de milioane de euro. Fabrica Solina aparține grupului francez cu același nume și este cea mai mare fabrică de condimente din sud-estul Europei.

Incendiu la fabrica de ingrediente din Alba Iulia
Incendiu la fabrica de ingrediente din Alba Iulia

”Detaşamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o societate comercială de pe Str. Calea Ciugudului din municipiul Alba-Iulia”, a anunţat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba.

Flăcările s-au înălțat rapid la aproape 10 metri. Pompierii ajunși la fața locului nu au avut ce să facă. Incendiul de la fabrica de ingrediente din Alba este cel mai grav incendiu petrecut vreodată în localitate. Fabrica era situată în Parcul Industrial din apropierea șoselei de centură a municipiului Alba Iulia.

Incendiu Alba Iulia
Incendiu Alba Iulia

Din curtea fabricii au fost evacuate trei TIR-uri, cu ajutorul echipajelor de poliție. Acestea au fost parcate aproape de șoseaua de centură din Alba Iulia, lângă calea ferată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×