Alertă de incendiu la Mall Băneasa. Sute de oameni au fost evacuați din centrul comercial

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
16/01/2019, 19:28
Alertă de incendiu la Mall Băneasa. Sute de oameni au fost evacuați din centrul comercial GALERIE FOTO
Alertă de incendiu la un magazin de haine din Mall Băneasa

A fost alertă de incendiu la un mall din capitală, miercuri după-amiază, după ce dintr-un magazin de haine a început să iasă fum. Pompierii au intervenit la timp și au evacuat sute de persoane din centrul comercial, fără să se înregistreze victime.

Magazinul în care au fost observate degajările de fum are o suprafață de 50 de metri pătrați. „Incendiu la un magazin de haine, la un centru comerical din zona de Nord a capitalei. Se observă doar fum, degajat în interiorul magazinului și pe calea de evacuare. În acest moment se cauză locul inițierii incendiului. Au fost luate măsuri pentru evacuarea persoanelor din zona afectată. Nu sunt persoane rănite”, a transmis inițial ISU București – Ilfov. Ulterior s-a revenit cu mai multe informații: „Incendiul s-a produs la tabloul electric. Am acționat cu stingătoare. În acest moment incendiul este stins. Prin stația de amplificare a magazinului au fost transmise mesaje pentru evacuarea persoanelor din interior.”

Mall Băneasa
Mall Băneasa

Alertă de incendiu la un magazin de haine din Mall Băneasa

„Astăzi, 16 ianuarie 2019, în jurul orei 16.30, în incinta Băneasa Shopping City, respectiv în magazinul ID Sarrieri a avut loc un incendiu izolat, de mici dimensiuni, care nu a provocat victime și nici daune materiale însemnate. Din motive de siguranță, autoritățile prezente la fața locului și conducerea Băneasa Shoppping City au hotărât evacuarea temporară a vizitatorilor centrului comercial. În acest moment, toate măsurile de siguranță au fost luate, iar activitatea centrului comercial a fost deja reluată”, au precizat reprezentanții centrului comercial din Băneasa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×