O concurentă de la Bravo, ai stil a intrat în politică! S-a înscris în partidul lui Victor Ponta. FOTO

Alexandra Chivu  
înStiri mondene
14/04/2019, 18:46
O concurentă de la Bravo, ai stil a intrat în politică! S-a înscris în partidul lui Victor Ponta. FOTOGALERIE FOTO
O concurentă de la Bravo, ai stil a intrat în politică!

Președintele Pro România, Victor Ponta, va avea un ajutor cu stil, căci o concurentă de la ”Bravo, ai stil” s-a înscris chiar la partidul lui. Ponta nu se oprește doar la cooptarea oamenilor de la Liviu Dragnea și merge mai departe!

Silvia Popescu, concurentă la ”Bravo, ai stil!” a intrat în politică. De acum, vedeta îi va sta alături lui Ponta

Fostul premier a reușit să convingă chiar și oameni care nu au avut legătură cu politica vreodată. Este vorba despre Silvia Popescu, câștigătoarea din primul sezon al emisiunii cu și despre stil. Anunțul a fost făcut chiar de ea, pe contul său de Instagram.

Decizia de a se înscrie în Pro România i-a șocat pe toți admiratorii și apropiații ei. Vedeta a spus clar că a intrat în politică și că a ales partidul lui Victor Ponta. În fotografia postată, Silvia apare alături de Corina Crețu, numărul unu pe lista Pro România pentru alegerile parlamentare,Victor Ponta și și de o altă concurentă de la ”Bravo, ai stil!”, una dintre finalistele sezonului 2, Denisa Potecaru.

O concurentă de la Bravo, ai stil a intrat în politică! S-a înscris în partidul lui Victor Ponta. FOTO
Silvia Popescu și Denisa Potecaru, de la ”Bravo, ai stil” la Pro România

”Eu relatez că intru în politică cu Pro România”

„Selfita (selfitis) este o problemă psihică, iar persoanele care simt nevoie să publice mereu fotografia cu propria persoană în media de socializare ar putea avea nevoie de ajutor, au atenționat psihologi din Marea Britanie și India, în urma unor cercetări, relatează vineri, The Telegraph.

Eu relatez ca intru in politica cu @proromania , iar voi…, voi faceti ce vreti”, a scris Silvia Popescu pe contul ei de socializare. Colega sa, Denisa, una dintre concurentele controversate ale show-ului, a postat aceeași fotografie în descrierea căreia a postat: „Da, avem optiune politica! Cea mai rapida si corecta solutie! Doar doi dintr-o organizatie fresh si patrioata… si noi doua!”.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×