Victor Ponta și Ludovic Orban, la un pas de bătaie din cauza soției șefului de la Pro România: ”Am vrut să-l pocnesc!”

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
13/03/2019, 13:30
Victor Ponta și Ludovic Orban, la un pas de bătaie din cauza soției șefului de la Pro România: ”Am vrut să-l pocnesc!” GALERIE FOTO
Victor Ponta și Ludovic Orban au fost la un pas de bătaie

Victor Ponta și Ludovic Orban au fost la un pas de bătaie din cazua soției șefului de la Pro România. Fostul premier al României a mărturisit că a refuzat să dea mâna cu Orban și chiar a fost foarte aproape să se ia la bătaie cu el, după ce acesta a depus o plângere penală pe numele Dacianei Sârbu.

Victor Ponta și Ludovic Orban au fost la un pas de bătaie

Președintele partidului Pro România a fost invitat la emisiunea România 9, de la postul de televiziune TVR 1, unde a abordat mai multe subiecte de actualitate și a mărturisit că la un moment dat a fost foarte aproape să se ia la bătaie cu Ludovic Orban. Totul s-a întâmplat după ce liderul PNL a depus o plângere penală pe numele soției fostului prim-ministru, iar ulterior a mers să dea mâna cu acesta.

„Singurul om cu care nu am dat mâna este Ludovic Orban. Mi-a întins mâna, dar l-am refuzat. S-a întâmplat după ce i-a făcut plângere penală soției mele. I-am și spus că îl pocnesc. S-a întors și a plecat”, a declarat Victor Ponta.

Ludovic Orban l-a supărat pe Ponta după ce a depus plângere penală pe numele soției fostului premier
Ludovic Orban l-a supărat pe Ponta după ce a depus plângere penală pe numele soției fostului premier

Victor Ponta: România va avea un alt Guvern

În cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o la Botoșani, Victor Ponta a declarat că România va avea un alt Guvern după alegerile prezidențiale din toamnă. „Cutremur politic cred că va fi după alegerile prezidenţiale. Domnul Dragnea cred că va candida. Şi el crede că nu are nicio şansă, dar vrea să candideze pentru că e un fel de înţelegere aşa: Iohannis iese preşedinte şi Dragnea rămâne cu Guvernul şi cu Parlamentul şi de-abia atunci lucrurile se vor schimba. Cred că vom avea un alt guvern după alegerile prezidenţiale.

Eu cred că vor fi în continuare oameni care vor avea curajul să plece din PSD, pentru că nu se regăsesc în politica făcută de domnii Dragnea, Vâlcov, Codrin Ştefănescu, tot felul de oameni care oricum nu au niciun fel de treabă cu PSD. Sunt şi ei din alte zone şi cu alte interese”, a spus liderul Pro România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×