O companie pune la dispoziție gratuit două platforme de învățare online pentru elevii din România

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
18/03/2020, 12:22
O companie pune la dispoziție gratuit două platforme de învățare online pentru elevii din România
O companie pune la dispoziție gratuit două platforme de învățare online pentru elevii din România. Sursa foto: Hepta

Compania Intuitext a transmis că va pune la dispoziție, gratuit, două platforme de învățare online prin care profesorii și elevii pot avea acces la cursuri în format electronic.

Elevii și profesorii au la dispoziție două platforme de învățare online

Intuitext anunță că o platformă online pentru clasele primare și alta dedicată pregătirii la Limba Română și Matematică, pentru Evaluarea Națională clasa a VIII-a, au fost puse la dispoziție în mod gratuit pentru profesorii și elevii din România.

Decizia firmei vine în contextul în care autoritățile au decis suspendarea cursurilor școlare din cauza epidemiei de coronavirus.

Compania Intuitext mai anunță că ambele platforme online au fost avizate de Ministerul Educației și respectă programa școlară din România.

Cele două platforme online sunt:

www.scoalaintuitext.ro, platforma de învățare și evaluare online pentru clasele primare

www.examenultau.ro, platformă pentru pregătirea la limba română și matematică pentru Evaluarea Națională – clasa a VIII-a.

Cum pot fi folosite platformele

Cei care sunt interesați de folosirea celor două platforme (inspectori, profesori, directori școlari), vor putea trimite o solicitare pentru a primi acces la adresa de email emarketing@intuitext.ro sau pot contacta compania la numărul de telefon 0726.674.119.

Compania Intuitext mai anunță că cele două platforme de învățare online au fost create de echipe de experți în educație și respectă 100% programa școlară.

Cele două platforme au fost avizate de Ministerul Educației, folosesc explicații clare, simulări, rezolvări explicate și teste, iar elevii din clasele primare învață prin joc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×