O bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu, dezvăluiri despre problemele pe care designerul le avea: “Cu toţii ştiam”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
15/05/2019, 17:21
O bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu, dezvăluiri despre problemele pe care designerul le avea: “Cu toţii ştiam”
Noi dezvăluiriri în cazul lui Răzvan Ciobanu. Sursa foto: spynews.ro

Ies la iveală noi detalii în cazul morții lui Răzvan Ciobanu, la mai bine de două săptămâni după tragicul accident petrecut în zona localității Săcele din județul Constanța. O bună prietenă a fostului creator de modă vine cu informații care reaprind speculațiile cum că designerul s-ar fi aflat sub influența drogurilor.

Ce spune prietena lui Răzvan Ciobanu

Este vorba despre Diana Bianca, una dintre persoanele cele mai apropiate de fostul designer și o afaceristă cunoscută în Capitală. În cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, aceasta a  vorbit despre problemele pe care Răzvan Ciobanu le întâmpina, din pricina drogurilor.

Ştiam, ştiam cumva. Nu pot să spun că el mi-a zis cu subiect şi predicat „eu iau substanţa aia sau aia „, ne mai povestea că uite, nu am fost conştient aseară, cumva era clar. Niciunul dintre prietenii lui nu au făcut ceva mai mult, cu toţii ştiam că are problemele pe care le avea. Cu toţii am preferat să spunem că nu putem intervenii din postura de prieteni, dar am fi avut cu toţii, cred eu” , a declarat Diana Bianca.

Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un grav accident rutier. Sursa foto:evz
Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un grav accident rutier. Sursa foto:evz

Avocata Laura Vicol lansează o nouă ipoteză șocantă

Laura Vicol, o altă persoană apropiată fostului creator de modă a lansat de curând o ipoteză de-a dreptul șocantă. De profesie avocată, aceasta susține că o serie de nelămuriri legate de accidentul în care designerul și-a pierdut viața încă nu îi dau pace.

Am multe nelămuriri legată de anchetă. După părinți, sunt prima persoană care dorește să afle ce s-a întâmplat. E o anchetă foarte grea pentru că se merge pe toate palierele. Ancheta la apartament nu s-a putut face, pentru că eu îmi asum ce am făcut. Am rugat-o pe mama lui Răzvan să se ducă să ia haine. Atunci a fost găsit apartamentul devastat, cu umerașe pe jos. Nu cred că putem să îi acuzăm pe niște părinți disperați”. 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×