Care era, de fapt, relaţia lui Răzvan Ciobanu cu tatăl său! Nu a acceptat asta niciodată

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
11/05/2019, 10:57
Care era, de fapt, relaţia lui Răzvan Ciobanu cu tatăl său! Nu a acceptat asta niciodată
Familia și prietenii lui Răzvan Ciobanu, împietriți de durere la înmormântarea fostului designer. Sursa foto:wowbiz.ro

S-au scurs deja zece zile de la tragicul accident care i-a adus sfârșitul fostului creator de modă Răzvan Ciobanu. Acesta a murit chiar în a doua zi de Paște, după ce mașina la volanul căruia se afla  a ieșit de pe carosabil, izbindu-se de copacii din zona localității Săcele.

Prietenii lui Răzvan Ciobanu sunt devastați de pierderea fostului designer

Prietenii nu se pot împăca nici acum cu ideea că Răzvan Ciobanu a încetat din viață, în timp ce familia este de-a dreptul devastată de durere. În plus, cei de care fostul designer se îndepărtase în ultimul timp, regretă că nu au reușit să îi înțeleagă mai bine temerile și problemele cu care se confrunta.

La înmormântare, mama fostului creator de modă abia se mai putea ține pe picioare, în timp ce tatăl său privea înmărmurit cum unicul copil este coborât în groapa unde își doarme deja somnul de veci. Puțină lume știe că relația dintre Răzvan Ciobanu și tatăl său nu mai era atât de bună.

Răzvan Ciobanu a încetat din viață, după un teribil accident rutier. Sursa foto:kanald
Răzvan Ciobanu a încetat din viață, după un teribil accident rutier. Sursa foto:kanald

Tatăl nu i-a acceptat orientarea sexuală

Direct și asumat, Răzvan Ciobanu nu a ezitat niciodată să vorbească deschis  despre cele mai delicate subiecte din viața sa. De-a lungul timpului, fostul designer nu s-a sfiit să-și recunoască orientarea sexuală, chiar dacă a avut parte de critici, inclusiv din sânul familiei. Potrivit Wowbiz.ro , tatăl fostului creator de modă a refuzat să accepte ideea că fiul său era homosexual.

Răzvan Ciobanu avea probleme cu tatăl lui! Acesta nu a acceptat deloc orientarea sexuală a fiului său, astfel că legatura lor era una mai rece! Ani de zile, au exista tensiuni între ei. Abia vara trecută, atunci când designerul a fost implicat într-un scandal uriaș cu iubitul lui, în plină stradă, în care s-a lăsat cu bătăi, părintele a ținut să îi fie alături. Culmea, spre marea surprindere a celor care știau de legătura lor dificilă” , au povestit persoane apropiate familiei Ciobanu, pentru sursa citată.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×