Avocata Laura Vicol, nou anunț în cazul anchetei morții lui Răzvan Ciobanu: ”Nu cred că a fost accident”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
13/05/2019, 09:27
Avocata Laura Vicol, nou anunț în cazul anchetei morții lui Răzvan Ciobanu: ”Nu cred că a fost accident”
Răzvan Ciobanu și buna sa prietenă, Laura Vicol. Sursa foto: Facebook

Au trecut deja două săptămâni de la tragicul accident care i-a adus sfârșitul cunoscutului creator de modă Răzvan Ciobanu, însă apopiații nu se pot împăca nici acum cu ideea că bunul lor prieten nu se mai află printre noi.

Laura Vicol, ipoteză șocantă în cazul accidentului lui Răzvan Ciobanu

Printre persoanele cele mai apropiate de Răzvan Ciobanu se numără și Laura Vicol. De profesie avocată, aceasta a dezvăluit că persistă încă anumite semne de întrebare în privința anchetei accidentului care a provocat moartea fostului designer.

Am multe nelămuriri legată de anchetă. După părinți, sunt prima persoană care dorește să afle ce s-a întâmplat. E o anchetă foarte grea pentru că se merge pe toate palierele. Ancheta la apartament nu s-a putut face, pentru că eu îmi asum ce am făcut. Am rugat-o pe mama lui Răzvan să se ducă să ia haine. Atunci a fost găsit apartamentul devastat, cu umerașe pe jos. Nu cred că putem să îi acuzăm pe niște părinți disperați” , a dezvăluit Laura Vicol.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a încetat din viață în urma unui grav accident rutier. Sursa foto:DCnews
Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a încetat din viață în urma unui grav accident rutier. Sursa foto:DCnews

Laura Vicol: „Au fost luate lucruri din apartamentul lui Răzvan Ciobanu”

Totodată, avocata și buna prietenă a lui Răzvan Ciobanu susține că au dispărut anumite lucruri din locuința regretatului creator de modă, dezvăluind totodată că nu își explică dezordinea din apartamentul său.

Credeam că vrea să i se pună ceva în apartamentul lui. Am zis să ia tot de acolo. Așa că am rugat să se trimită o mașină.Eu am încercat să îmi dau o explicație. Văd anumite lucruri. Am făcut un cerc de oameni pe care l-am pus pe lista procurorilor.

Apartamentul a fost devastat. Au fost lucruri luate din apartamentul lui Răzvan. Lipsesc trei sferturi din hainele lui. Avea haine multe și scumpe. Nici obiecte de mobilier nu am găsit. S-a găsit un laptop, care e bine depozitat de mine, îl voi depune ca probe. Eu nu cred că e vorba despre un accident pur și simplu. Asa spun ca om. Sunt subiectivă” , a mai spus Laura Vicol.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×