O asistentă îi atacă pe românii care se întorc din Italia: “Veniţi să vă trateze medici pe care până ieri îi înjuraţi”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
13/03/2020, 11:41
O asistentă îi atacă pe românii care se întorc din Italia: “Veniţi să vă trateze medici pe care până ieri îi înjuraţi”
Asistentă medicală din România, mesaj virulent pentru diaspora care se tratează în România

O asistentă medicală a răbufnit pe Internet, după ce zeci de mii de români s-au întors din Italia, după ce au petrecut ani de zile peste hotare și spuneau că nu se mai întorc în România pentru nimic în lume, mulțumiți de salariile și condițiile din străinătate.

Asistentă medicală din România, mesaj virulent pentru diaspora care se tratează în România

Asistenta medicală a postat un mesaj virulent pe Facebook în care le reproșează acum românilor care s-au întors în țară că au râs de România și de sistemul medical din România, de spitalele prost dotate și de personalul medical, iar acum au venit să fie tratați în țară.

”Dragi persoane proaspăt venite din Italia, aveți un tupeu incredibil, o nesimțire fără margini și o ipocrizie cum rar am mai văzut. Acum o lună pe aproape oricare „român” plecat în Italia îl întrebai ce părere are de România ar fi zis ca „e o țară de căcat”, „nici vorbă să se mai întoarcă acasă”, „doamne ferește să te îmbolnăvești în România că mori cu zile” și lista poate continua.

”În prag de epidemie, veniți să vă trateze medici pe care până ieri îi înjurați ”

Nu ați mai contribuit la sistemul de sănătate de ani buni de zile și totuși … în prag de epidemie veniți să vă trateze medici pe care până ieri ii înjurați și denigrați, să stați în spitale pe care le considerați sub nivelul vostru, să îmbolnăviți bătrâni și familii pe care le-ați lăsat în urmă.

Asistenta medicală le cere românilor care vor fi tratați în România să nu mai vorbească urât de țara lor și de medicii din România, după ce aceștia se vor vindeca în țară, apoi vor pleca din nou în Italia.

Aveți tupeu să vă plângeți de condițiile din carantină. La ce vă așteptați? Știați unde veniți și mai știați și că e carantină. Puteați alege să rămâneți în Italia în confortul propriei case dar totuși veniți acasă.

Nu e problema că veniți, dar când plecați înapoi nu mai vorbiți urât de țara voastră, povestiți-le italienilor că țara voastră a închis școli, instituții pentru că știa că veniți și a făcut tot posibilul să nu ne îmbolnăvim toți.

Spuneți-le italienilor și cum în spitale ați găsit medici pregătiți, asistente și personal medical care lucrează până la epuizare să poată să vă trateze. Poate e momentul să vă gândiți cum ar fi arătat spitalele și locurile pentru carantină dacă toți cei care vă întoarceți plăteați impozite și lucrați acasă”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×