O adolescentă din Hunedoara a dispărut fără urmă. Fata este căutată de autorități

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
21/02/2020, 16:26
O adolescentă din Hunedoara a dispărut fără urmă. Fata este căutată de autorități
Poliția din județul Hunedoara caută o adolescentă de 15 ani dispărută joi, 20 februarie. Sursa foto: Hepta.ro

Cazurile de dispariție în rândul adolescenților sunt din ce în ce mai frecvente în ultima perioadă. Recent o minoră în vârstă de 16 ani a părăsit domiciliul aflat pe raza județului Hunedoara și nu a mai revenit fiind căutată la ora actuală de oamenii legii.

O fată de 16 ani, dispărută fără urmă din Hunedoara

Andra Denisa Cârţan este o adolescentă în vârstă de 16 ani care a plecat de acasă în cursul zilei de joi, 20 februarie, dar părinții s-au alarmat când fata nu a mai revenit la domiciliu. Dispariția fetei din județul Hunedoara a fost semnalată la numărul de urgență 112, iar autoritățile au deschis imediat o anchetă.

Primele informații arată că fata a plecat voluntar de acasă în jurul orei 7:00 dimineața, dar iată că au trecut mai bine de 24 de ore, iar adolescenta nu a mai dat niciun semn de viață. Familia fetei care a dispărut fără urmă este alarmată, în timp ce oamenii legii au pornit căutările.

Poliţiştii au demarat acţiuni pentru căutare minorei

Adolescenta în vârstă de 16 ani purta în momentul în care a plecat de acasă o vestă imitație de blană de culoare negru cu alb, un palton de culoare crem, blugi de culoare închisă și pantofi negri din piele.

Andra Denisa Cârțan prezintă următoarele semnalmente: 1,65 metri înălțime, 65 de kilograme, ochi căprui, păr blond și față ovală. Polițiștii Municipiului Vulcan au cerut ajutorul oamenilor, iar orcine consideră că are informații despre fată poate apela numărul de urgență 112.

Caz de dispariție și la Centrul de Plasament Băicoi, județul Prahova

La începutul lunii februarie o adolescentă în vârstă de 15 ani din cadrul Centrului de Plasament din Băicoi, județul Prahova, a dispărut fără urmă fiind căutată și la ora actuală. Fata a plecat ca în fiecare dimineață spre școală folosind un mijloc de transport în comun, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea.

Florina Cîmpeanu urma să meargă la cursuri, dar primele date au arătat că nu a mai ajuns. Poliția de pe raza localității Băicoi au pornit o anchetă și totodată au postat semnalmentele fetei pe site-ul instituției. Oricine poate contribui cu informații concrete la găsirea tinerei este rugat să apeleze de îndată numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Florina Cîmpeanu, în vârstă de 15 ani, are următoarele semnalmente:1,62 m înălțime, aproximativ 52 kg, păr lung, vopsit blond, ochi căprui. La momentul dispariției, fata purta pantaloni negri din imitație de piele, bluză  de culoare  roz, geacă de culoare kaki din tercot cu blană  de culoare roz în jurul gâtului, încălțată cu ghete negre cu toc înalt și  talpă groasă.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×