O adolescentă de 17 ani din Timișoara a fost dată dispărută de părinți. Alexandra Mihai a fost găsită după ore de căutări

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
04/02/2020, 10:50
O adolescentă de 17 ani din Timișoara a fost dată dispărută de părinți. Alexandra Mihai a fost găsită după ore de căutări
Alexandra Mihai, minora dispărută de acasă, a fost găsită de polițiști din Timișoara. Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Tot mai multe adolescente dispar de acasă, iar părinții anunță îngrijorați organele de poliție. Un caz recent s-a petrecut în Timișoara unde o adolescentă de 17 ani a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors, Iar familia a sunat imediat la numărul de urgență 112.

Adolscenta de 17 dispărută în Timișoara a fost găsită de polițiști

În prima zi a săptămânii o familie din Timișoara a trecut prin clipe cumplite după ce fiica lor de numai 15 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Părinții Alexandrei Mihai au alertat organele de poliției care au pornit imediat în căutarea fetei.

Adolescenta a dispărut de pe strada Zefirului acolo unde locuiește, iar polițiștii au declanşat o amplă operaţiune de căutare. După ore întregi Alexandra a fost găsită de polițiștii din Timiș care au declarat că fata nu a fost victima vreunei infracțiuni.

O altă minoră din Timișoara a dispărut la sfârșitul lunii ianuarie

Denisa Claudia Borkiș este o minoră de numai 13 ani care a dispărut pe 31 ianuarie din zona Take Ionescu din orașul Timișoara. Fata a plecat la școală, dar nu s-a mai întors acasă. Părinții au apelat serviciul de urgență 112 și au anunțat dispariția copilei despre care nu se mai știe nimic.

Denisa nu este la prima dispariție de acest fel. În urmă cu o lună, pe 29 decembrie 2019, minora a plecat de la domiciulu, dar a fost găsită de organele de poliție la scurt timp. Fata era teafără și nevătămată și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Fata are 1,60 m înălțime, păr de culoare nergu cu blod, lung și creț și constituție robustă. La vremea dispariției din luna ianurie purta pantaloni negri, geacă albă și adidați albi. De asemenea, ghiozdanul minorei este tot negru cu puțin roșu și galben.

O fată de 17 ani din Dolj este dispărută de zile întregi

Disparițiile sunt la ordinea zilei. Cristiana Patricia Morărețu, o tânără de 17 ani din Melinești, județul Dolj este încă din data de 25 ianuarie. Adolescenta a părăsit domiciliul, iar de atunci nu a mai dat niciun semn spre disperarea părinților.

Cristiana Patricia Morăreţu, în vârstă de 17 ani, are următoarele semnalmente: – înălțime 1,60 – 1,65 m, greutate aproximativ 60 kg, constituție atletică, păr lung, şaten, ochi căprui.

La data plecării era îmbrăcată într-un tricou gri, peste care avea o bluză verde, pantaloni de culoare albastră și pantofi sport de culoare albă”, au anunțat reprezentanții Poliției Rurale Melinești.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×