O adolescentă a fost înjunghiată de iubitul gelos, în Prahova. Tânăra de 17 ani a fost surprinsă cu un alt băiat la restaurant

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
06/02/2020, 16:26
O adolescentă a fost înjunghiată de iubitul gelos, în Prahova. Tânăra de 17 ani a fost surprinsă cu un alt băiat la restaurant
Adolescentă înjunghiată de iubit după ce a prins-o cu amantul. Sursa foto: ph-online.ro

Scene de groază au avut loc, joi, într-o comună situată în judeţul Prahova. O adolescentă în vârstă de 17 ani a fost înjunghiată de iubit după ce acesta a prins-o în compania altui băiat, în timp ce petreceau la un restaurant din comună.

O adolescentă a fost înjunghiată de iubitul gelos, în Prahova

Un atac sângeros a avut loc, joi, în comuna Gura Vitioarei din judeţul Prahova, scrie ph-online.ro. Un tânăr şi-a înjunghiat iubita, o fată de 17 ani, după ce a surprins-o pe aceasta cu un alt băiat. Tânăra se afla la un restaurant cu un alt băiat, moment când a fost surprinsă de actualul iubit.

Astfel, acesta, ca să se răzbune nu a ezitat să o înjunghie pe fată chiar în local. Atacul a avut loc la restaurantul Popasul Vânătorilor. „Tânăra a ajuns la spitalul de pediatrie Petrolul, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare.

În ce stare se află tânăra

Tânăra se află în afara oricărui pericol. La spital a ajuns şi agresorul. După cele întâmplate, probabil după ce a realizat ce a făcut acestuia i s-a făcut rău.  „În cursul acestei zile, în jurul orelor 12:30, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, în incinta unei unități turistice de pe raza comunei Gura Vitioarei, o persoană de sex feminin ar fi fost înjunghiată de fostul concubin.

A fost constituită echipa operativă, care s-a deplasat la fața locului, unde, la acest moment desfășoară activități specifice în vederea stabilirii situației de fapt și a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Cercetările se desfășoară sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. 

Agresorul a fost depistat, iar în timpul cercetărilor a acuzat probleme medicale, fiind transportat la o unitate spitalicească, aflându-se în custodia polițiștilor. Victima a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Ploiești„, arată comunicatul IPJ Prahova.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×