Crimă înfiorătoare la Piatra Neamț! Directoarea de îngrijiri medicale a Spitalului Județean de Urgență, înjunghiată de propriul soț

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
10/01/2020, 20:29
Crimă înfiorătoare la Piatra Neamț! Directoarea de îngrijiri medicale a Spitalului Județean de Urgență, înjunghiată de propriul soț
Anca Patriche, directorul de îngrijiri al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, înjunghiată mortal de propriul soț. Sursa foto: Facebook

Anca Patriche, proaspăt instalată prin concurs în funcția de director de îngrijiri din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț a fost înjunghiată mortal de propriul soț. Din primele informații, înfiorătoarea crimă s-a produs chiar în cabinetul acesteia, bărbatul aflându-se în vizită la respectiva unitate medicală.

Directoarea de îngrijiri medicale a Spitalului din Piatra-Neamț, ucisă cu bestialitate de propriul soț

Potrivit unor surse citate de ziarpiatraneamt.ro, victima prezenta răni multiple în zona feței, gâtului și spatelui, iar momentul descoperirii crimei nu a făcut posibilă resuscitarea. Se pare că ucigașul a stat cu victima în cabinet pentru a se asigura că pierde suficient de mult sânge, astfel încât leziunile suferite să-i fie fatale.

În momentul în care bărbatul a ieșit din cabinetul soției sale, personalul medical al spitalului a sesizat că acesta avea mai multe urme de sânge. Din declarațiile colegilor, directoarea de îngrijiri medicale, în vârstă de 50 de ani, era o persoană extrem de discretă, motiv pentru care nimeni nu știa ce se întâmplă în viața sa personală. Se pare că cei doi se aflau în proces de divorț.

În cauză a fost deschisă o anchetă. Autorul crimei se află în custodia polițiștilor

Partenerul său de viață a fost reținut de polițiști și urmează să fie cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă să-și petreacă următorii ani în spatele gratiilor. Ancheta este în curs de desfășurare și urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs crima înfiorătoare.

Astăzi, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, în unitatea medicală din Piatra Neamț a fost înjunghiată o femeie. Din cercetările preliminarii efectuate a reieșit că, un bărbat de 50 de ani, din Piatra Neamț, și-ar fi înjunghiat mortal soția de 49 de ani.

Persoana bănuită de comitarea faptei se află în custodia polițiștilor. De precizat este faptul că victima nu solicitase ordin de protecție față de acesta. De asemenea, în prealabil, nu ar fi depuse sesizări privind posibile acte de violență.

Cercetarea la fața locului este în desfășurare și se realizează sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț. În urma administrării probatoriului, procurorul competent pentru soluționarea cauzei va dispune o măsură preventivă față de cel în cauză”, a transmis IPJ Neamț.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×