O adolescentă de 16 ani s-a aruncat de la etaj, în Vâlcea. Fata a recurs la acest gest după o ceartă cu părinții

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
05/02/2020, 08:25
O adolescentă de 16 ani s-a aruncat de la etaj, în Vâlcea. Fata a recurs la acest gest după o ceartă cu părinții
O fată de 16 ani s-a aruncat în gol de la etajul 4 după o ceartă cu părinții. Sursa foto: Hepta.ro

O minoră în vârstă de 16 ani din Râmnicu-Vâlcea s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia după ce s-a certat destul de rău cu părinții. Adolescenta a fost transportată de urgență la spital fiind în stare gravă.

Gest necugetat făcut de o fată de 16 ani în Vâlcea

Numărul tentativelor de sinucidere este creștere, iar tot mai multe persoane își iau viața în momente grele ale vieții. O adolescentă de numai 16 ani din Râmnicu-Vâlcea a recurs la acest gest necugetat după o ceartă cu familia.

Reprezentanții Poliției Vâlcea au declarat că fata s-a aruncat în gol de la etajul patru al blocului în care locuia. Adolescenta de 16 ani se află în stare gravă și a fost transportată de urgență la spital unde medicii fac tot posibilul să o mențină în viață.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați cu privire la faptul că o fată de 16 ani a căzut de la balconul locuinței situate de la etajul 4. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care efectuează investigații”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Vâlcea Cătălin Udrea, relatează Mediafax.

Un alt român s-a aruncat în gol după o intervenție medicală

În urmă cu doar o zi un alt cetățean român și-a pus capăt zilelor după o intervenție medicală. Bărbatul în vârstă de 57 de ani era internat la spitalul „Dimitrie Castroian” din Huși când nu a mai suportat faptul că medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior.

Pacientul era internat la Terapie Intensivă când a deschis o fereastră și s-a aruncat în gol de la etajul 2 al spitalului. Din nefericire, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru bărbat și au fost nevoiți să declare decesul acestuia.

„Persoana în cauză avea o cangrenă la unul din membrele inferioare. A fost operat și, după operație, s-a aruncat de la etaj”, au spus persoane din interiorul unității spitalicești, informează vremeanoua.ro.

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a anunţat în cursul zilei de miercuri, 5 februarie 2020, că spitalul a fost amendat cu 30.000 de lei pentru lipsa unui protocol privind consilierea psihologică a pacientului înainte de o intervenţie chirurgicală. Totodată, asistenta care l-a lăsat pe bărbatul de 57 de ani nesupravegheat a primit o amendă de 2.000 de lei.

Tragedie săptămâna trecută în Brașov unde un tată s-a aruncat cu bebelușul de la etajul 10

Săptămâna trecută a avut loc o altă tragedie similară, de data aceasta în Brașov. Un bărbat în vârstă de 37 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al blocului în care locuia. Tragedia este cu atât mai mare cu cât bărbatul ținea în brațe și un bebeluș de numai trei luni.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și iau în calcul două variante: sinuciderea sau un accident.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×