Nuami Dinescu, scrisoare dureroasă pentru jurnalista Cristina Țopescu: ”Nu știu dacă eu am fost prietena ta”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
15/02/2020, 16:58
Nuami Dinescu, scrisoare dureroasă pentru jurnalista Cristina Țopescu: ”Nu știu dacă eu am fost prietena ta”

Moartea neașteptată a jurnalistei Cristina Țopescu a îndurerat numeroase vedete din showbiz-ul autohton. Persoanele care au cunoscut-o pe fosta prezentatoare TV nu au putut trece peste moartea acesteia, iar actrița Nuami Dinescu i-a scris o scrisoare emoționantă.

Actrița Nuami Dinescu, refuză să creadă că jurnalista Cristina Țopescu a murit

„Tanța”, așa cum a ajuns să fie cunoscută actrița orginară din județul Dâmbovița, Nuami Dinescu este în continuare tulburată de moartea tragică a Cristinei Țopescu. Actrița refuză cu îndârjire și încăpățânare decesul neașteptat al regretatei prezentatoare TV care s-a stins din viață în decembrie 2019.

Într-o scrisoare emoționantă și dureroasă care a fost publicată în numărul de februarie al revistei VIVA, Nuami mărturisește că fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu o alinta „fetiță”. Actrița are numai cuvinte de laudă la adresa regretatei jurnaliste despre care spune că era deșteaptă, bună, blândă și care avea încredere să-i spună tot ce are pe suflet.

Nuami Dinescu despre prietenia cu Cristina Țopescu: ”Ai fost prietena mea”

„Nu știu dacă eu am fost prietena ta, dar tu  ai fost Prietena mea. Mereu.

Din 2009, când au început ani destul de grei și pentru mine, tu știi, aveai ochii în lacrimi când îți povesteam cât de greu îmi atârnă Tanța de gât, că mereu trebuie să demonstrez și că apoi, când oamenii veneau și îmi spuneau tot felul de lucruri, surprinși de cât pot și ce pot, îmi stătea pe buze să le spun:

«Păcat că v-a luat atâta, dar nu ziceam nimic», ziceam: Mulțumesc! și atât. Și tu, după un moment din ăsta, când se termina proiectul, îmi ziceai: «Hai că poate se leagă lucrurile mai departe și te liniștești!»”, a scris actrița despre regretata przentatoare în scrisoarea care a fost publictată și pe blogul nuami.ro.

Prezentatoarea show-ul „Se zice că…” de la TVR 2 Nuami a ajuns să deteste faptul că regretata jurnalistă a ajuns să fie văzută ca o iubitoare de animale abia după moarte. Actrița susține că nicio persoană publică din țara noastră nu a avut tăria să se zbată și să lupte pentru sufletele lipsite de apărare, așa cum a făcut ea.

„Nu există un om cu educația ta, cu inteligența ta, cu bunătatea ta, cu blândețea ta, nu există o persoană cu un statut de persoană publică în România care să se fi zbătut și luptat pentru sufletele lipsite de apărare așa cum ai făcut tu. Nu există. 

Asumat, de la început și până la sfârșit.  Și mintea mea nu vrea să priceapă că eu te-am pierdut, că noi te-am pierdut, că animalele și-au pierdut cel mai puternic și cel mai curajos și mai demn protector pe care l-au avut, acum nici nu mai am pe cine să sun”, a mai completat Nuami Dinescu.

Actrița o păstrează pe regretata jurnalistă în inimă: ”Ți-ai terminat treaba aici”

Actrița a povestit mai multe evenimente la care a luat parte alături de buna sa prietenă, dar și faptul că are o singură fotografie cu Cristina Țopescu din anul 2011. Nuami Dinescu o va păstra mereu pe regretata jurnalistă în inima ei și va crede că este doar plecată undeva departe.

„O să fii cu mine, în inima mea mereu, Cristina, și pentru că ai fost singurul om căruia i-a păsat atât de tare de mine. Iubirea ta a fost dincolo de cât pot oamenii înțelege, iubirea ta nu a primit niciun sfert din cât merita.

O să mă las să cred că ești plecată undeva departe, că ne-ai lăsat să ne descurcăm cum vom putea. Știi, oamenii își fac povești ca să poată trăi mai departe. Așa o să fac. Ți-ai terminat treaba aici”, este o parte din scrisoarea emoționantă a actriței.

Scrisoarea integrală a actriței Nuami Dinescu pentru Cristina Țopescu poate fi citită AICI.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×