Nuami Dinescu, atac dur la adresa lui Alexandru Cumpănașu! „Când ai fost pe la rudele tale, părinții Alexandrei, înainte de nenorocirea care te-a adus în centrul atenției?”

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri mondene
30/08/2019, 11:50
Nuami Dinescu, atac dur la adresa lui Alexandru Cumpănașu! „Când ai fost pe la rudele tale, părinții Alexandrei, înainte de nenorocirea care te-a adus în centrul atenției?” GALERIE FOTO
Nuami Dinescu l-a desființat pe Alexandru Cumpănașu printr-o postare pe facebook. Sursa foto - facebook

Actrița Nuami Dinescu, fostul „ajutor” al lui Teo în emisiunea difuzată cu ani în urmă la PRO TV, a lansat un atac dur la adresa lui Alexandru Cumpănașu! Aceasta nu s-a arătat prea încântată de decizia jurnalistului de a candida la alegerile prezidențiale. Dinescu a reacționat imediat pe o rețea de socializare acolo unde a postat un mesaj în care nu s-a ferit de cuvinte. Astfel, actrița a ținut să-l întrebe un lucru pe unchiul Alexandrei Măceșanu.

Nuami Dinescu, atac dur la adresa lui Alexandru Cumpănașu!

„S-a mărit lista de prezidențiabili cu îndureratul unchi. Nici nu știu ce să zic. Că nu știu. Poate să întreb și eu ce întreba cineva zilele trecute. Bre, da’ o poză cu Alexandra ai și tu? Când ai fost pe la rudele tale, părinții Alexandrei, înainte de nenorocirea care te-a adus în centrul atenției? Cât de des vă vedeați? Dar nu întreb asta. Poate vor pune alții întrebările astea.

Eu întreb doar atât: candidatură la Președinție a ajuns așa, ca o joacă, o cursă de mașinuțe într-un parc de distracții? Care cum îi vine, hop! mă susțineți? Nu ne-ar fi mai bine să ne vedem fiecare de ce știe el să facă mai bine să reușim să trăim și noi, dracului, în normalitate! Că tot strig pe aici, ba!! Hai, băi nene, să ne revenim, să facem curat la noi în ogradă.

Nuami Dinescu, atac dur la adresa lui Alexandru Cumpănașu! Nuami Dinescu
Nuami Dinescu a râs de anunțul lui alexandru Cumpănașu. Sursa foto – facebook

Nuami Dinescu, șah mat în meciul cu Alexandru Cumpănașu

Să facem fiecare ce știe el mai bine, că avem o viață și îi lăsăm pe toți să calce cu picioarele pe ea! Râd dreacu și curcile de câți prezidențiabili suntem în stare să dăm zi de zi… „, a comentat Nuami Dinescu pe pagina personală de Facebook. Vă readucem aminte că Alexandru Cumpănașu și-a manifestat intenția de a candida la alegerile prezidenţiale și s-a apucat să strângă cele 200 de mii de semnături necesare.

Curios este că la începutul lunii august, Alexandru Cumpănașu spunea ferm că nu va candidaşi chiar îi jignea pe cei care au lansat aceste zvonuri. Între timp, jurnalistul s-a răzgândit şi vrea să se lupte cu Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Dan Barna și Mircea Diaconu la scrutinul din noiembrie.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×