Noi dezvăluiri despre Arsenie Boca. Ce ascunde chipul părintelui: “Totul se întâmplă la nivelul ochilor”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
30/09/2019, 12:08
Noi dezvăluiri despre Arsenie Boca. Ce ascunde chipul părintelui: “Totul se întâmplă la nivelul ochilor”
Arsenie Boca este considerat un sfânt de majoritatea credincioșilor. Sursa foto: click.ro

Chiar dacă nu a fost canonizat încă, mulți dintre ortodocșii români și nu numai l-au considerat mereu pe Arsenie Boca un sfânt, iar mormântul său de la Prislop a fost vizitat de-a lungul timpului de sute de pelerini veniți din toate colțurile lumii. Cei mai curioși dintre credincioși se întreabă, însă, ce ascunde, de fapt, chipul plin de mister al părintelui.

Suada Agachi a analizat figura misterioasă a lui Arsenie Boca

La această întrebare a răspuns Suada Agachi, specialist în tehnici de citire a feței și trăsăturilor faciale, într-un interviu acordat recent. Expertul a analizat cu mare atenție figura celui supranumit „Sfântul Ardealului” și a împărtășit apoi concluziile la care a ajuns.

Fruntea este extrem de decupată, în raport cu faţa. Zona este foarte expusă, nu neapărat din cauza părului, a calviţiei. Este o trăsătură. De exemplu, îl puteţi urmări după chip pe Părintele Arsenie Boca. Lipsa spaţiului din sprâncene şi ochi, adică arcada lipseşte. Chiar dacă epilăm sprâncenele, tot există o foarte îngustă zonă între sprâncene şi ochi. Iar al treilea indiciu – pomeţii sus, osoşi, oasele sunt expuse şi tâmplele sunt foarte largi. Iarăşi, inserţia părului este mult mai aproape de sprâncene. Sunt mai multe trăsături. Buzele sunt mai săpate, şanţul de sub nas este mai şters. Puţini oameni se uită la acest aspect”, a explicat Suada Agachi pentru cancan.ro.

Specialistul în trăsături faciale analizează chipul lui Arsenie Boca. Sursa foto: newsbuzau.ro
Specialistul în trăsături faciale analizează chipul lui Arsenie Boca. Sursa foto: newsbuzau.ro

Specialistul ne învață cum să recunoaștem un om gelos

Totodată, expertul în tehnici de citire a dezvăluit detalii inedite care ne pot ajuta să recunoaștem un om gelos, chiar dacă se străduiește cu orice preț să ascundă acest lucru. Secretul stă în capacitatea de a-i descifra fizionomia.

După fizionomie, nu după mimică, ceea ce sunt două lucruri distincte, colţul intern al ochiului este foarte ascuţit. Au capacitatea de a folosi cuvintele precum armele. Ori te rănesc, ori te încântă. Deci această trăsătură e cu două tăişuri. Mai mult decât atât, la femei, mai des se întâlnesc aceste colţuri ascuţite la femei, şi cu genele răsucite şi culoarea ochilor verde, închis sau deschis, este deja o combinaţie fatală. Venele din ochi sunt deseori sparte.

Oamenii geloşi au cumva pupila mult mai contractată, iar în momentul în care îşi arată gelozia se dilată instant pentru că atunci dau afară trăirile pe care ei le au. Totul se întâmplă la nivelul ochilor. Au pomeţii osoşi, nasul mare şi osos. Cu cât nasul este mai mare şi osos, cu atât poate fi mai gelos. În cu totul altă direcţie, la femei, dacă nasul este foarte mic şi în vânt şi cu nări expuse şi cu obrajii extrem de mari care înghit acel nas şi cu genele răsucite şi ochi ceacâri, unul de o culoare şi unul de altă culoare şi colţul ascuţit… gelozie maximă. Năsucul mic la o femeie arată gradul de infantilitate”, a mai spus Suada Agachi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×