Noi detalii în cazul soției șeicului din Dubai. Ce făcuse prințesa Haya înainte să fugă din țară

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
23/07/2019, 11:33
Noi detalii în cazul soției șeicului din Dubai. Ce făcuse prințesa Haya înainte să fugă din țară
Prințesa Haya și șeicul Mohammed erau deja divorțați în momentul în care prințesa Dubaiului a fugit din Emiratele Arabe. Sursa foto: spynews.ro

Prințesa Dubaiului (45 de ani) a șocat o lume întreagă când a fugit de lângă soțul ei șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum (70 de ani). Haya bint Al Hussein i-a luat pe cei doi copii și 39 de milioane de dolari și a cerut azil politic în Marea Britanie. Misterul fugii se adâncește și noi detalii au ieșit la iveală.

Prințesa Dubaiului era deja divorțată de soțul ei

Presa a speculat că prințesa Dubaiului a fugit de lângă soțul ei pentru că se teme pentru viata sa și a celor doi copii. Multă vreme s-a vorbit despre divorț, iar acum un comunicat de presă neașteptat a scos la iveală faptul că șeicul Mohammed și prințesa Haya au divorțat înainte ca prințesa Dubaiului să fugă în Anglia cu 39 milioane de dolari și cu cei doi copii. Comunicatul de presă este scris de ambii soți. „Aceste proceduri legale sunt legate strict de bunăstarea celor doi copii și nu au legătură cu căsnicia, divorțul și banii pe care îi împart cei doi. Procesul va stabili detalii despre viitorul copiilor”, arată comunicatul de presă, potrivit The Guardian.

Cea de-a șasea soție a șeicului Mohammed a cerut azil politic în Anglia, iar în data de 20 iulie prințesa Haya și fostul ei soț s-au prezentat la Curtea Supremă din Marea Britanie pentru a discuta despre bunăstarea copiilor, nu despre divorț sau averea pe care o au de împărțit emirul Dubaiului și prințesa Haya. Șeicul Mohammed a fost reprezentat în fața judecătorilor de avocata Helen Wards și a dat-o în judecată pe prințesa Haya. Următoarea audiere în cazul prințesei Dubaiului și a emirului va avea loc la sfârșitul acestei luni, mai exact pe 30 iulie.

Prințesa Haya a cerut azil politic în Marea Britanie
Prințesa Haya a fugit cu cei doi copii și 39 de milioane de dolari în Marea Britanie. Prințesa Dubaiului era deja divorțată de șeicul Mohammed. Sursa foto: unica.ro

Care sunt motivele pentru care prințesa Haya ”a evadat” din Dubai

Presa a scris că unul dintre motivele pentru care prințesa Haya a fugit din Dubai ar fi întoarcerea misterioasă a uneia dintre fiicele șeicului, Latifa. Tânăra a fugit din Dubai cu ajutorul unui francez, dar a fost interceptată pe o coastă din India de mai mulți bărbați înarmați și a fost astfel obligată să se întoarcă acasă. Mai mulți activiști pentru drepturile omului cred că șeicul Mohammed și-a răpit fiica și o ține sechestrată. Acum, prințesa Haya a aflat adevărul despre acest caz și a fugit pentru că îi este frică de soțul ei.

O altă teorie spune că prințesa Haya l-ar fi înșelat pe soțul ei cu bodyguardul ei englez, un fost soldat britanic, pe nume Russell Flowers. Se pare că în ultimii trei ani prițesa Haya i-a cumpărat presupusului amant numerose caoduri, printre care se numără: o pușcă de vânătoare în valoare de 55.000 de euro, o mașină de teren și chiar o fermă în Marea Britanie. Și acesta ar fi și motivul pentru care prințesa Dubaiului ar fi cerul azil politic în Marea Britanie. Însă, niciunul dintre aceste zvonuri nu au fost confirmate în mod direct de șeicul Mohammed sau de prințesa Haya.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×