Cruduţa, relaţie BOMBĂ!? Un „ŞEIC” plăteşte BANI GREI pentru ea! „O plimb cu ELICOPTERUL!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/04/2015, 08:00
Cruduţa, relaţie BOMBĂ!? Un „ŞEIC” plăteşte BANI GREI pentru ea! „O plimb cu ELICOPTERUL!” GALERIE FOTO

Daniela Crudu a dat lovitura! Vedeta TV este curtată intens în această perioadă de un adevărat „şeic”, putred de bogat! Care are numai 18 ani şi este gata să îi facă toate poftele pe care asistenta „păcătoasă” le-ar avea!

Nici nu a implinit bine 18 ani, ca Victoras Micula a devenit peste noapte unul dintre cei mai ravniti tineri din Romania.

SIMONA HALEP – ANUNŢ BOMBĂ!!! ADIO, ROM NIA!!! „ÎMI PARE RĂU…”

Asta deoarece, „Printul sucurilor” are parinti extrem de instariti, care au conturi de zeci de milioane de euro. – vezi foto cu cei doi sus in galeria foto!

IMPACAREA ANULUI IN SHOWBIZ!!! După ce şi-a prins SOŢIA în pat cu AMANTUL, l-a rupt cu bătaia şi a DIVORŢAT, O VEDETĂ s-a împăcat cu NEVASTA! IMAGINI ULUITOARE!!!

Probabil va mai aminti de Victoras, cand a socat o tara intreaga cand s-a dus la mormantul Parintelui Arsenie Boca cu elicopterul, perturband astfel linistea monahala.

VIDEO FABULOS! Prima PARODIE după ELIBERAREA lui Gigi Becali! RAYI CU LACRIMI!!

Viata sentimetala: doar o relatie serioasa

Daca pe plan professional lucrurile nu pot sta mai bine, pe plan sentimental se pare ca nu este asa norocos. Juniorul a avut o singura relatie serioasa, cu o blondina pe nume Alexandra Ghetze, pentru care parea ca s-a schimbat.

FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂĂĂĂ în dormitor! “Îmi PLAAAACE!”

Dar pana la urma tanara l-a parasit, iar el a inceput sa o caute de zor pe Daniela Crudu.

VIDEO NECENZURAT! IPOSTAZELE XXX cu Andreea MARIN pe care „Zana” le vrea DISPĂRUTE!

 

„O iau, o plimb cu elicopterul, o duc la Milano sa-i iau toale si genti, tot ce vrea ea…”, se lauda Micula Junior celor care ar fi trebuit sa-i faca lipeala cu Daniela, citat de cancan.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×