Cine este bărbatul pentru care prințesa Haya ar fi fugit din Dubai. Cu cine s-ar iubi în secret soția șeicului

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
13/07/2019, 18:36
Cine este bărbatul pentru care prințesa Haya ar fi fugit din Dubai. Cu cine s-ar iubi în secret soția șeicului GALERIE FOTO
Prințesa Haya a fugit din Dubai pentru un bărbat

S-a aflat cine este bărbatul pentru care prințesa Haya ar fi fugit din Dubai și l-ar fi părăsit pe șeicului Mohammed bin Rashid Al Maktoum, unul dintre cei mai bogați oameni din lume! Femeia nu ar fi fugit cu mâna goală, ci cu suma de 31 de milioane de lire sterline! Mai mult, aceasta se pare că a cerut și divorțul!

Prințesa Haya a fugit din Dubai pentru un bărbat

Potrivit Daily Mail, în centrul divorțului de 5 miliarde de euro ar fi un fost soldat britanic, Russell Flowers, care a fost angajat să aibă grijă de prințesă, din rolul de bodyguard. Șeicul este îngrijorat de relația apropiată dintre prințesa Haya și Flowers, deoarece cei doi ar fi avut o „legătură inadecvată”. Acesta a însoțit-o la mai multe evenimente pe parcursul a câțiva ani, iar femeia de 45 de ani i-ar fi oferit presupusului amant numeroase cadouri, printre care și o pușcă de vânătoare de 55.000 de euro, o mașină de teren și chiar o fermă în Marea Britanie.

Militarul britanic, care a divorțat de soția sa în anul 2018, nu a vrut să comenteze nimic. „N-am nimic de spus cu privire la acest subiect”, a replicat Russell Flowers, întrebat de jurnaliști cu privire la natura relației pe care a avut-o cu prințesa, în ultimii trei ani.

Prințesa Haya a fugit din Dubai pentru un bărbat
Prințesa Haya a fugit din Dubai pentru un bărbat

Prințesa i-ar fi făcut cadouri de sute de mii de euro bodyguard-ului său

Șeicul de 69 de ani nu a făcut declarații oficiale cu privire la acest subiect, însă poemul publicat de el, imediat după ce a fost părăsit de cea de-a șasea soție, vorbește despre trădare! Militarul britanic a însoțit-o pe prințesă în mai multe călătorii în jurul lumii, iar tabloidul britanic mai notează că relația dintre cei doi ar fi motivul pentru care Haya a fugit din Dubai.

Relația lor nu era un secret în anturajul prințesei, aceasta făcând tot posibilul să rămână păzită doar de soldatul britanic. Atunci când celălalt bodyguard i-a spus că nu se poate retrage, deoarece trebuie să o păzească, prințesa l-a concediat!

„Prințesa Haya avea o echipă diferită de a soțului ei, care să îi asigure protecția. În cele mai multe ocazii, era însoțită de doi bodyguarzi, dar ea cerea să rămână doar cu Flowers. Când celălalt pleca, ea nu mai era complet protejată. Echipa de securitate își lua foarte în serios munca și nimeni nu dorea să își piardă jobul, dacă puteau evita să se întâmple ceva rău. Când bodyguardul, îngrijorat, i-a vorbit prințesei despre faptul că încalcă protocolul, l-a concediat și l-a pus să semneze un contract prin care i s-a interzis să vorbească despre asta”, a mai spus o sursă rămasă anonimă.

Prinţesa Haya Bint al-Hussein, în vârstă de 45 de ani, face demersuri pentru obţinerea statutului de azilant în Marea Britanie. Prinţesa, care e născută în Iordania şi a studiat în Marea Britanie, s-a căsătorit cu Şeicul Mohammed în 2004, cu care are doi copii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×