Cine este, de fapt, iubitul Iuliei Albu. Creatoarea de modă a făcut noi declarații despre bărbatul din viața ei

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
24/06/2019, 16:09
Cine este, de fapt, iubitul Iuliei Albu. Creatoarea de modă a făcut noi declarații despre bărbatul din viața ei GALERIE FOTO
Cine este iubitul Iuliei Albu

Faimoasa Iulia Albu a vorbit deschis despre cine este iubitul ei. Chiar dacă faimosul fashion editor s-a separat de ceva vreme de Mihai Albu, soțul cu care are o fetiță, viața ei privată a fost ținută departe de ochii curioșilor. Nimeni nu a aflat mai mult decât Iulia Albu a vrut să se afle.

Cine este iubitul Iuliei Albu

Ei bine, de ceva vreme împarte și bune și rele cu un bărbat stilat, manierat, foarte educat, după cum ea recunoaște acest lucru. Frumoasa Iulia Albu a ales să vorbească deschis despre relația cu actualul ei iubit, dar a povestit și cum s-au cunoscut, într-un interviu acordat revistei Viva.

Cred că mulți se întreabă cum este bărbatul care-și trăiește viața lângă Iulia Albu. Ne-ai arătat o fotografie cu el și cam atât. Cum a reușit el să te cucerească inițial și ce calități apreciezi la el acum?

Cine este iubitul Iuliei Albu
Cine este iubitul Iuliei Albu

A remarcat șosetele sale foarte colorate

Prima dată am remarcat că purta șosete extrem de colorate. A ajutat și faptul că este un bărbat extrem de cult și manierat. Și faptul că a studiat vioară clasică și, în general, faptul că zâmbesc cu adevărat doar atunci când mă ține în brațe.

Atunci când v-ați cunoscut, el locuia în Londra. Știa ceva despre tine, te știa de la TV?

În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa solut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină. A fost puțin amuzant. Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene. Și nici catedralele dedicate lor.

Ai fost ușor de cucerit?

Nu am fost niciodată ușor de cucerit.

El ce spune despre tine? Ești o femeie ușor de suportat? Îmi vine să râd când te întreb asta…

Cu siguranță am o personalitate care este „ușor de suportat doar de către un bărbat puternic. El se încadrează perfect în „Fișa postului. Cu succes chiar”, a declarat mondena pentru Viva.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×