Andreea Marin, făcută praf de Iulia Albu: “Arăţi de parcă ai da casting de asistentă TV”

Andreea Marin, făcută praf de Iulia Albu: “Arăţi de parcă ai da casting de asistentă TV”
Iulia Albu o atacă fără menajamente pe Andreea Marin. Sursa foto:evzmonden

Iulia Albu este cunocută pentru atitudinea sa critică, atunci când vine vorba despre ținutele pe care aleg să le poarte vedetele din showbiz-ul românesc, în diferite ocazii. De data aceasta, ținta ironiilor cunoscutei creatoare de modă este nimeni-alta decât Andreea Marin.

Ce spune Iulia Albu despre apariția Andreei Marin

Într-un text publicat pe blogul său personal, Iulia Albu critică în termeni duri ținuta fostei prezentatoare TV, precizând că nici măcar look-ul adoptat nu a ajutat-o să salveze aparențele. Mai concret, „Zâna Surprizelor” a ales să poarte o rochie în nuanțe argintii, care nu a fost însă pe placul designerului.

Ținuta Andreei Marin, despre care am mai discutat, îmi furnizează un material important și anume, cum să NU porți argintiul sau, vreodată, o perucă nepotrivită. Există anumite materiale și croiuri care pot altera vizual silueta purtătoarei, facându-i imensul deserviciu de a-i supradimensiona inutil formele. Reverele specifice vestimentației masculine nu pot fi integrate în orice design, iar cureaua nu trebuie poziționată niciodată la jumătatea distanței dintre bust și talie, ea putând marca, fie o siluetă “empire” (marcajul fiind sub sâni), fie o silueta clasică, cu “sprijin” pe talie. Of, Andreea! Fără a exagera, arăți de parcă te-ai pregăti să dai un casting de asistentă TV. Păcat. BAU!” , este mesajul Iuliei Albu pentru îndrăgita prezentatoare TV.

Ținuta aleasă de Andreea Marin a scos-o din minți pe Iulia Albu. Sursa foto:cancan.ro
Ținuta aleasă de Andreea Marin a scos-o din minți pe Iulia Albu. Sursa foto:cancan.ro

 Andra fost lăudată de Iulia Albu

Pe de altă parte, Iulia Albu nu ezită nici să transmită cuvinte de laudă, atunci când consideră că este cazul. Spre exemplu, ținuta purtată de Andra cu ocazia aceluiași eveniment a fost extrem de apreciată de designer, aceasta felicitând-o pe cântăreață pentru alegerea făcută.

Îmi place în mod deosebit această imagine cu Andra!  Mi se pare atât de umană și în același timp atât de puternică această imagine a Andrei desculță pe scenă. Îmi pare rău că nu am fost la concertul ei, însă, cu prima ocazie, voi merge cu siguranță” , a mai scris Iulia Albu, pe contul său.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×