Andreea Marin, schimbare de look: “Am decis să fiu mai curajoasă”

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/05/2019, 15:21
Andreea Marin, schimbare de look: “Am decis să fiu mai curajoasă” GALERIE FOTO
Andreea Marin a decis să se facă blondă. Sursa foto: Instagram Andreea Marin

Andreea Marin a îndrăznit să își facă o schimbare de look care i-a impresionat pe fani. Fosta prezentatoare de la TVR 1 și ambasador UNICEF a participat la un eveniment în care s-a fotografiat cu mai multe femei frumoase și, probabil, cunoștințe sau prietene apropiate. Vedeta a apărut zâmbitoare și mândră de noua ei înfățișare.

Andreea Marin, blondă

Marin s-a făcut blondă la vârsta de 44 de ani și îi stă chiar foarte bine. Bineînțeles că acest curaj nu a fost dus până la capăt, căci fosta soție a lui Ștefan Bănică a recunoscut că a purtat o perucă. ”Din când în când, o femeie trebuie să mai facă și o schimbare. Eu toata viața am fost brunetă, așa mă știe lumea.

În ultima vreme am decis să fiu mai curajoasă, să mai pun o perucă blondă, să mai dau cu glitter la ochi. Dacă asta te face să te simți bine ca femeie, de ce nu?”, a declarat vedeta pentru click.ro. Diva a participat ieri la petrecerea Sungates denumită ”Blonde Ambition Party”.

Andreea Marin arată foarte bine la cei 44 de ani pe care îi are. Sursa foto: click.ro

Andreea Marin este adepta sucurilor naturale

Andreea Marin participă la tot felul de evenimente de când nu mai are un contract cu vreo televiziune. Vedeta își vede liniștită de relația pe care o are de ceva vreme cu Adrian Brâncoveanu. Fosta Zână a Surprizelor a divorțat în urmă cu câțiva ani de cântărețul Ștefan Bănică, cu care are o fetiță pe nume Violeta.

Pentru a se menține atât de bine la cei 44 de ani pe care îi are, Andreea face exerciții fizice și este foarte atentă la ce mănâncă. Recent, a dezvăluit cu ce fel de preparate își ajută metabolismul să fie în parametri normali de funcționare. Este fana sucurilor naturale, pe care și le pregătește singură în blender. Este adepta mâncării green, iar sucurile verzi o însoțesc de fiecare dată când aleargă sau face diferite exerciții la sala de fitness sau acasă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×