Mama lui Mircea Badea o atacă frontal pe Andreea Marin: ”Interiorul ei a fost luminat de un număr impresionant de bărbați!

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
10/03/2019, 16:34
Mama lui Mircea Badea o atacă frontal pe Andreea Marin: ”Interiorul ei a fost luminat de un număr impresionant de bărbați!
Mama lui Mircea Badea, atac dur la adresa Andreei Marin

Nu doar Mircea Badea o ironizează pe Andreea Marin de câte ori are ocazia. Se pare că nici mama cunoscutului prezentator de la Antena 3 nu o prea are la inimă pe „Zâna Surprizelor”. Cel puțin așa reiese din reacția recentă a doamnei Badea.

Așchia nu sare departe de trunchi. Mama lui Mircea Badea, la fel de acidă ca fiul său

Totul a pornit de la o postare a celei poreclite „Zâna Surprizelor”, pe pagina personală de facebook. Mesajul său era de fapt o reclamă făcută de Andreea Marin unui anumit produs. Este vorba despre un produs de înfrumusețare, destinat doamnelor.

Îmi place sentimentul de curăţenie, de prospeţime, să simt lumina pe chip, dar şi în mine. Mă ghidez după acelaşi principiu mereu: să am grija şi de interiorul meu, o cale sigură de a vedea rezultatele şi în exterior. Folosesc o băutură despre care am mai povestit, pe baza de colagen marin. Contine Naticol care stimulează secreţia de collagen de tipul I şi are o rată de absorbţie foarte mare. Astfel îmi menţin strălucirea părului, elasticitatea şi luminozitatea tenului, ajută la reducerea fragilităţii unghiilor şi la atenuarea ridurilor. Tot ce e mai bun pentru voi!” , a scris Andreea Marin pe respectiva rețea de socializare.

Ce comentariu a scris mama lui Mircea Badea la postarea Andreei Marin
Ce comentariu a scris mama lui Mircea Badea la postarea Andreei Marin

Cum a reacționat mama lui Mircea Badea la postarea Andreei Marin

Pe lângă sutele de mesaje de apreciere din partea internauților, postarea Andreei Marin a primit și o reacție extrem de dură. Autoarea comentariului acid este nimeni alta decât Marina Badea, mama cunoscutului prezentator TV Mircea Badea. Doamna Badea este profesoară de română și se pare că mesajul  „Zânei Surprizelor” nu i-a fost deloc pe plac.

Interiorul ei a fost „luminat” de un număr impresionant de bărbați! Cel puțin, de numărul făcut public de ea însăși cu „pudoarea” binecunoscută” , a scris mama lui Mircea Badea, făcând aluzie la viața amoroasă tumultoasă a Andreei Marin, care a trecut prin trei căsnicii nereușite.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×