O mai ştii pe Andrea, fosta iubită a lui Costi Ioniţă? Ce face acum bulgăroaica. FOTO

Dan Suta   
în Femei frumoase
13/06/2019, 13:56
O mai ştii pe Andrea, fosta iubită a lui Costi Ioniţă? Ce face acum bulgăroaica. FOTO GALERIE FOTO
Andrea Teodorova a fost iubita lui Costi Ioniță. Sursa foto: spynews.ro

O mai ții minte pe Andrea, fosta iubită a lui Costi Ioniță? Frumoasa bulgăroaică a devenit și mai sexy decât era. Cântăreața a avut un succes zdrobitor și în România, unde de promovarea produselor sale muzicale, acum 5 ani, s-a ocupat cel care îi era și iubit, compozitorul Costi Ioniță.

Andrea Teodorova s-a cuplat cu un pugilist bulgar după despărțirea de Costi Ioniță

Andrea Teodorova, pe numele ei, s-a remarcat cu melodiile sale, dar și cu formele apetisante. Videoclipurile sale au strâns toate privirile masculilor atât din România cât și din toată Peninsula Balcanică. Din păcate pentru Costi, relația cu frumoasa blondină nu a durat mult și s-au despărțit amiabil.

După relația cu Costi Ioniță, Andrea s-a cuplat cu pugilistul bulgar Kubrat Pulev. Vedeta este nu doar o cântăreață populară în Bulgaria, ci și o cunoscută influenceriță pe Instagram, unde postează des imagini incendiare. Bărbatul cu care cântăreața are o relație de ceva vreme încoace l-a învins într-un meci pe românul Bogdan Dinu.

Andrea Teodorova se bucură de succes în Bulgaria, pe piața muzicală. Sursa foto: Instagram

Actualul iubit al Andreei, incident pasional după un meci. Ce declarase apoi cântăreața

După respectivul meci, iubitul Andreei a fost protagonistul unei scene controversate după ce a sărutat-o cu forța pe Jenny Sushe, cea care îl intervieva. Deși scena a fost surprinsă de camerele de luat vederi, Andrea nu a fost deranjată de acest moment, semn că relația cu sportivul bulgar este una cât se poate de solidă.

„Am citit că Jenny ar fi o victimă și că e rănită și șocată. Pentru mine totul e o glumă și o situație comică”, a spus Andrea după acel incident care a creat mare vâlvă în presa mondenă din Bulgaria. După despărțirea de Andrea, și Costi Ioniță s-a reprofilat rapid. Acesta s-a cuplat cu Widy, o frumoasă tânără originară din Columbia, cu care are numeroase colaborări muzicale.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×