Selena Gomez a pozat sexy în costum de baie! Imaginile care au pus bărbații din toată lumea pe jar

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
04/05/2019, 13:36
Selena Gomez a pozat sexy în costum de baie! Imaginile care au pus bărbații din toată lumea pe jar GALERIE FOTO
Selena Gomez a pozat sexy în costum de baie! Sursa foto: hepta photo

Selena Gomez, una dintre cele mai îndrăgite și căutate artiste din acest moment, a pozat sexy în costum de baie, așa că a pus, fără îndoială, toți bărbații pe jar. Născută în Grand Prairie, Texas, a fost numită după cântăreața de muzică Tejano, Selena, care a încetat din viață după aproape trei ani de când artista se născuse.

Selena Gomez a pozat sexy în costum de baie

Vedeta a fost crescută numai de mama ei, care a născut-o la 16 ani. Interpreta nu a trăit tot timpul în lux, ba chiar povestește că știe ce e greul, fiind nevoită să mănânce de multe ori numai macaroane cu brânză, ceea ce reprezenta un lux pe atunci. „Îmi amintesc când mâncam macaroane cu brânză, dar mama mea nu a făcut niciodată asta să pară mare lucru. Ea era foarte puternică în preajma mea. Avându-mă la 16 ani, trebuie să fi fost o mare responsabilitate.

Mama a renunțat la totul pentru mine, și-a luat trei slujbe, m-a ajutat și și-a riscat viața pentru mine”, declară Selena. Frumoasa brunetă a început să arate interes oamenilor din industria de divertisment în momentul când a întâlnit-o pe Demi Lovato, în timpul unei audiții pentru ”Barney and Friends”. Mai târziu, ambele au ales să apară în serial, în 2002, Gomez interpretând-o pe Gianna, aceea fiind și prima experiență în actorie. ”Eu eram foarte rușinoasă când eram mică. Nu știam ce înseamnă ”camera dreaptă”, nu știam ce înseamnă ”a bloca”. Am învățat totul pe parcurs”, a spus artista.

Selena Gomez a pozat sexy în costum de baie! Imaginile care au pus bărbații din toată lumea pe jar
Imaginile care au pus bărbații din toată lumea pe jar. Sursă foto: hepta.ro

Ședința foto în costum de baie a încântat privirile bărbaților din toată lumea

Mai târziu, vedeta a început să fie iubită de toți tinerii de pe mapamond apărând în serialul ”Magicienii din Waverly Place”(2007). Cu mai multă experiență în spate, Gomez a încercat, alături de Demi Lovato, la Disnet Channel, și i-a și ieșit! A primit rolul personalui principal, Alex Russo, iar lumea a fost în delir. Din acel moment, și cariera sa muzicală ”a înflorit” și mulți oameni au început să stea la coadă numai pentru a avea o poză cu ea în diferite reviste ori pentru a o avea în diverse reclame, cum este și în acest caz. Acum, interpreta are la activ sute de ședințe foto, însă ca aceasta niciuna. Selena a ales să se arate în toată splendoarea, încântându-și admiratorii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×