Selena Gomez, internată într-o clinică pentru tratarea tulburărilor mintale după ce a avut o cădere emoțională!

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
11/10/2018, 14:18
Selena Gomez, internată într-o clinică pentru tratarea tulburărilor mintale după ce a avut o cădere emoțională! GALERIE FOTO
Selena Gomez a fost internată într-o clinică medicală de tratare a boli mintale

Câtăreața Selena Gomez a fost internată într-o clinică pentru tratarea tulburărilor mintale după ce a raportat o cădere emoțională. În ultima săptămâna din luna septembrie, actrița americană s-a confruntat cu probleme de sănătate, după un moment în care a căzut psihic, astfel că fost internată la Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles. În vârstă de 26 de ani, iubita artistă s-a confruntat cu un termen care învăluie acest secol: depresie. Potrivit etonline.com, o sursă din anturajul vedetei a corfirmat veștile cumplite.

”Selena s-a confruntat cu depresia pentru un timp, așa că până și ea, dar și oamenii din jur au fost cu ochii în patru, asta mai ales de când a trecut prin interverția cu transplantul. Selena nu se simte bine și a fost la spital. După ce medicii i-au făcut analizele, aceștia au decis să urmeze un tratament pentru boli psihice”, a spus sursa din anturajul Selenei Gomez.

Selna Gomez a fost internată la spital pentru tratarea unei boli mintale
Selan Gomez, după ce a ieșit din intervenția dificilă pe care a avut-o

Selena Gomez, internată într-o clinică pentru tratarea tulburărilor mintale! ”Comentariile negative pot răni sentimentele tuturor”

Aceasta a mai adăugat că vedetei, în trecut, i-a fost foarte greu să țină în frâu toate obligațiile care vin la pachet cu cariera sa, iar în același timp să se îngrijească și de ea, de sufletul ei. Iar, pentru că mereu a fost constrânsă, întotdeauna punându-se presiune pe ea, dat fiind faptul că se află constant în lumina reflectoarelor, a ajuns astăzi să fie sblăbită și fizic și psihic din cauza stresului.

Un posibil semn pe care artista l-a trimis fanilor ei, care probabil a accentuat problema și a dus la situația în care se află astăzi a fost mesajul publicat de ea, pe data de 23 septembrie. Selena postase pe o rețea de socializare un sfat pentru admiratorii săi, care sublinia importanța comentariilor negative, cu tot cu urmările lor. ”Luați aminte, comentariile negative pot răni sentimentele tuturor”, a scris actrița americană.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×