Ninel Peia, prezidențiabilul dat dispărut, primele declarații! ”Fără binecuvântarea părintelui aș fi renunțat”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
08/11/2019, 11:58
Ninel Peia, prezidențiabilul dat dispărut, primele declarații! ”Fără binecuvântarea părintelui aș fi renunțat”
Ninel Peia a făcut primele declarații, după ce fusese dat dispărut. Sursa foto: libertatea.ro

Candidatul la alegerile prezidențiale Ninel Peia, dat dispărut și cătat de mai multe zile, este bine-merci. Candidatul la prezidențiale, din partea Partidului Neamul Românesc, a reapărut și a spus că nu a dispărut, ci a fost doar să se roage la mănăstirea Putna, potrivit Antena3.

Ninel Peia a făcut primele declarații, după ce fusese dat dispărut

Ninel Peia a declarat că a mers la Mănăstirea Putna deoarece avea nevoie de binecuvântarea părintelui stareț pentru a putea continua lupta pentru alegerile prezidențiale.

”Eu am mers la mânăstirea Putna pentru a lua binecuvântarea părintelui stareț Velnic pentru a merge mai departe în această luptă prezidențială. Fără binecuvântarea părintelui aș fi renunțat. Părintele mi-a dat aseară binecuvântarea și voi continua și voi merge mai departe. Nu am dispărut, am mers la mânăstire să mă rog, să cer binecuvântarea părintelui stareț”, a spus președintele Partidului Neamul Românesc pentru Antena 3.

SPP l-a dat dispărut de miercuri pe candidatul la prezidențiale Ninel Peia

Candidatul la prezidențiale a dispărut de la Cluj-Napoca, acolo unde se afla în campanie electorală. Ninel Peia fusese văzut ultima oară pe camerele de supraveghere de la hotel, în jurul orei 1, miercuri noapte. De atunci, nimeni nu a mai putut da de el.

Alarma a fost dată de Serviciul de Protecție și Pază, cel care, în timpul zilei, asigură protecția candidatului la prezidențiale. Polițiștii au deschis un dosar de dispariție și au început ancheta. Spre norocul lor, candidatul la alegerile prezidențiale și-a făcut singur apariția.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×