Un candidat la alegerile prezidențiale este dat dispărut! Unde a fost văzut ultima oară Ninel Peia

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
07/11/2019, 21:19
Un candidat la alegerile prezidențiale este dat dispărut! Unde a fost văzut ultima oară Ninel Peia
Ninel Peia, candidat la alegerile prezidențiale de duminică, a fost dat dispărut de poliția din Cluj *foto: digi24.ro

Votul în Diaspora pentru alegerile prezidențiale stau să înceapă, în timp ce în România se va vota pentru un nou lider la Cotroceni duminică, 10 noiembrie. În prag de alegeri prezidențiale, unul dintre cei mai excentrici candidați, Ninel Peia, a fost dat dispărut de Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj! Acesta a participat miercuri la Cluj la o întâlnire electorală.

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidențiale, este dat dispărut de poliția clujeană!

Poliţiştii clujeni au fost sesizaţi despre dispariţia lui Ninel Peia de către cei de la Serviciul de Protecţie şi Pază. Candidatul la preşedinţie din partea Partidului Neamul Românesc ar fi fost văzut ultima dată în cursul nopţii de joi spre vineri, la ora 1.17, pe camerele de supraveghere ale hotelului, în timp ce părăsea clădirea.

„În această după-amiaza, IPJ Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecţie şi Pază despre dispariţia lui Ninel Peia, candidat la preşedinţia României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar în această dimineaţă nu a mai fost găsit şi nici nu a mai răspuns la telefon. În cauză se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecţie şi pază doar pe perioada activităţilor publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopţii, la ora 1.17 minute”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Cine este Ninel Peia, unul dintre cei mai controversați candidați la alegerile prezidențiale

Ninel Peia este unul dintre cei mai bogați candidați la alegerile prezidențiale. Fostul deputat PSD a adunat până acum o avere impresionantă: 11 terenuri intravilane şi arabile, o casă de vacanţă şi una de locuit dar şi  două maşini Mercedes Benz. Bijuteriile soţiei acestuia, aşa cum este trecut în declaraţie, precum inele, lanţişosare, cercei, brăţări, cercei din aur cu perle, smaralde, diamante, valorează în total 400.000 de euro.

Reamintim că Ninel Peia a fost exclus din PSD la începutul lunii martie a anului 2016. Atunci acesta a scris pe blogul său ca vaccinurile ar fi dus la îmbolnărea cu E.coli a bebelușilor din județul Argeș. În mai 2016, a depus în Parlament un proiect numit „Legea inocenței” prin care cerea ca predarea educației sexuale fără acordul scris al părinților să fie pedepsită cu închisoarea!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×