Niculae Bădălău, soluție dacă Viorica Dăncilă demisionează! Eugen Teodorovici devine președinte

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
26/11/2019, 18:32
Niculae Bădălău, soluție dacă Viorica Dăncilă demisionează! Eugen Teodorovici devine președinte GALERIE FOTO
Niculae Bădălău spune că nu sunt motive pentru ca el să fie suspendat. Sursa foto - facebook

Liderul PSD Giurgiu Niculae Bădălău a venit cu o soluție dacă Viorica Dăncilă demisionează! Acesta a transmis că PSD-ul are un statut care trebuie urmat. „Dacă doamna preşedintă îşi dă demisia avem preşedinte Executiv şi conform statutului dânsul preia toate atribuţiile. Noi avem o Constituţie politică numită statut, pe care trebuie să respectăm. Un partid serios respectă statutul.

Niculae Bădălău, soluție dacă Viorica Dăncilă demisionează!

Suspendarea poate fi făcută numai în cazul unor abateri grave, de care eu nu am auzit, nimeni nu a auzit”, a spus Niculae Bădălău, la sediul PSD. Acesta susține că ar fi „foarte binevenit” un congres al PSD, dar că întâlnirea trebuie convocată cât mai repede. Bădălău merge pe ideea că congresul trebuie să fie poziționat chiar înainte de Crăciun, iar discuţiile să aibă loc despre proiect nu despre oameni.

„Ăsta nu e momentul să vorbim de oameni, e momentul să vorbim de proiecte, să lăsăm mărunţişurile şi interesele mici, personale. Un politician, o echipă responsabilă îşi asumă rezultatele. Aşa cum îşi asumă victoria îşi asumă şi rezultatele şi procedează în consecinţă. Demisia e unilaterală, numai dânsa (Viorica Dăncilă – n.r.) sau conducerea poate să o decidă. 

Eugen Teodorovici devine președinte executiv

Dar democratic înseamnă într-un partid, în urma unei demisii, congres. Restul sunt poveşti”, a spus liderul PSD Giurgiu. Nicolae Bădălău nu se teme că ar putea fi suspendat. „S-ar putea face, tot conform statutului, numai în cazul unor abateri grave de care eu nu am auzit până acum, sau nimeni nu a auzit. Ideea este că trebuie să ţinem partidul.

Avem o responsabilitate faţă de milioane de oameni în teritoriu care ne-au sprijinit. Ar trebui să facem o analiză începând de la teritoriu, pentru că lucrurile nu putem stabili că numai vinovaţi şi de obicei noi avem tendinţa pe cei care ar trebui să facă analizele să-i dăm noi afară ţi atunci nu mai are cine”, a adăugat Bădălău.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×