Niculae Bădălău atacă și el conducerea PSD! „Nu mai putem funcționa așa. Cei care au condus campania electorală să își asume”

Alex Năstase   
în Stiri mondene
25/11/2019, 11:29
Niculae Bădălău atacă și el conducerea PSD! „Nu mai putem funcționa așa. Cei care au condus campania electorală să își asume” GALERIE FOTO
Bădălău este șeful PSD Giurgiu. Sursa foto - facebook

Niculae Bădălău atacă și el conducerea PSD! Președintele social democraților în județul Giurgiu a ieșit la atac la doar câteva ore după ce Klaus Iohannis i-a zdrobit în alegerile prezidențiale. Bădălău susține că partidul are nevoie de un nou început și susține că este nevoie de o analiză serioasă și de decizii care să schimbe fața grupării. Mai mult de atât, Bădălău crede că PSD are probleme ce țin de caracter.

Niculae Bădălău atacă și el conducerea PSD!

„Cu toate că PSD a luat foarte multe măsuri bune, este un partid pro european, dar totuși în ultimii ani am avut probleme mari de partea umana, de caracterul oamenilor, de o comunicare defectuoasă și e clar că lucru acesta trebuie reformat.

Trebuie o analiză serioasă și trebuie regândite toate liniile partidului”, a spus Niculae Bădălău. Fostul ministru al economiei nu a ezitat și a transmis că cei care au condus campania electorală să își asume acest eșec. Printre ei se află nume grele ale partidului. „Cred că partidul are capacitatea de a lua o decizie în interiorul partidului. Trebuie să fim lăsați noi din interior să facem acest lucru.

„Nu mai putem funcționa așa. Cei care au condus campania electorală să își asume”

Cei care au condus campania electorală să aibă bărbăția să își asume. Trebuie să avem curajul să decidem. Nu mai putem funcționa așa, și pune de azi pe mâine niște oameni care nu cunosc organizarea și modul de a face politică”

Bădălău spune că e nevoie de demisii. „În politică există un singur act. Demisia, sau alegeri. Congres. Alte soluții nu avem. PSD trebuie să aibă un nou început. Asta e clar”, a mai spus senatorul PSD.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×