Niculae Bădălău, OUT din conducerea PSD! Senatorul care înjura diaspora s-a retras

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
04/12/2019, 18:20
Niculae Bădălău, OUT din conducerea PSD! Senatorul care înjura diaspora s-a retras GALERIE FOTO
Niculae Bădălău s-a retras din conducerea interimară a PSD-ului. Sursa foto - facebook

Niculae Bădălău este OUT din conducerea PSD!  Liderul social democraților din Giurgiu s-a retras în urma mai multor scandaluri în care a fost implicat. Marcel Ciolacu, liderul actual al partidului, spune că este suficientă această retragere şi nu se va supune la vot încercarea de excludere a acestuia, conform Antenei 3.

Niculae Bădălău, OUT din conducerea PSD!

De remarcat că în locul lui Bădălău, intră Marius Mina în conducerea interimară a PSD. Vă readucem aminte că liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a transmis de curând că îşi cere scuze românilor plecaţi la muncă în străinătate, pentru afirmaţiile făcute, că regretă contextul şi formularea „total nefericite”. El susţine că îi preţuieşte pe toţi românii, indiferent unde sunt aceştia.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Aş începe din nou să îmi cer scuze tututor românilor plecaţi în străinătate la muncă, să îmi cer scuze familiilor lor, regret contextul şi formularea total nefericite. E clar că eu nu gândesc aşa şi foarte mulţi oameni ştiu lucrul ăsta. Eu îi preţuiesc şi îi respect pe absolut toţi românii, indiferent unde sunt”, a declarat Bădălău.

Deputatul care înjura diaspora s-a retras

Niculae Bădălău a comentat intenţia de a creşte numărul de parlamentari pentru diaspora, că doar 700.000 au domiciliul legal în străinătate, restul, până la 3-5 milioane cât se vehiculează fiind ”fetele alea de le duc ăştia”.

”Acuma e discuţia pe câte locuri dăm în diaspora. Am avut discuţia şi la Parlament: dacă vreţi să puneţi pe listele partidlui din diaspora, cine nu vă lasă? Aşa cum sunt ele astăzi, nu putem să mărim numărul de parlamentari.

E clar că dacă mărim numărul şi cer 15 – ei au 700.000 de oameni avem care au domiciliu, paşapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restul până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fetele alea de le duc ăştia. Eu ştiu, nu ilegal, şi vor să li se calculeze posturile de parlamentari pe toţi care bănuiesc ei că sunt acolo”, a zis Bădălău

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit în prima şedinţă după ce Marcel Ciolacu a preluat conducerea interimară a formaţiunii. Social-democraţii discută modul de poziţionare faţă de proiectele importante din agenda publică şi chestiuni organizatorice pentru congresul din februarie.

 

Închide ×