PSD Brașov cere ca Niculae Bădălău să fie exclus din partid, după ultimele sale declarații la adresa Diasporei

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
30/11/2019, 15:43
PSD Brașov cere ca Niculae Bădălău să fie exclus din partid, după ultimele sale declarații la adresa Diasporei
PSD Brașov cere excluderea din partid a lui Niculae Bădălău *foto: facebook

Declarațiile uluitoare ale fostului ministru al Economiei și președinte PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, au ajuns să fie taxate și în interiorul Partidului Social-Democrat. Astfel, colegii din cadrul filialei din Brașov cer ca Bădălău să fie exclus din partid. „Reformarea PSD nu se face cu declarații defăimătoare la adresa românilor din țară sau din străinătate”, susțin social-democrații brașoveni, în cadrul unui comunicat de presă.

PSD Brașov cere excluderea din partid a lui Niculae Bădălău

Social-democrații brașoveni susțin că se disociază de declarațiile făcute de președintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, la adresa românilor din Diaspora:

„România este una singură, suntem un singur popor, indiferent că suntem acasă sau peste hotare. Considerăm ca incalificabile declarațiile făcute de Nicolae Bădălău și nu susținem un astfel de limbaj la adresa cetățenilor români din străinătate. Ne disociem de aceste declarații și suntem convinși că opinia domnului Bădălău este singulară la nivelul PSD. În opinia noastră, toți cetățenii români din Diaspora sunt oameni onești, oameni care muncesc din greu pentru familiile lor. Ei trebuie să fie ajutați și motivați să se întoarcă în țară, însă prin măsuri concrete, nu prin declarații defăimătoare”, se arată într-un comunicat transmis sâmbătă de PSD Brașov.

Niculae Bădălău a jignit persoane care au nevoie de ajutor, nu de declarații defăimătoare

Social-democrații brașoveni îi atrag atenția lui Bădălău cu privire la exprimarea „fetițele alea”, care sunt de fapt victime ale traficului de persoane care nu au nevoie de „declarații defăimătoare”.

„Îi transmitem domnului Bădălău că în străinătate trăiesc și muncesc tineri, antreprenori, cercetători, medici și profesori, oameni care își construiesc vieți noi în țările adoptive. PSD nu se va putea reforma cu adevărat atâta timp cât astfel de derapaje sunt acceptate. Poziția noastră este naturală, mai ales că mâine sărbătorim Ziua Națională, prilej de reflecție și de celebrare a unității poporului român”, se mai arată în comunicatul PSD Brașov.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×