Nicoleta Voicu, iubita lui Gheorghe Turda, îl vrea înapoi! Ce mesaj de împăcare i-a scris

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
29/01/2019, 21:57
Nicoleta Voicu, iubita lui Gheorghe Turda, îl vrea înapoi! Ce mesaj de împăcare i-a scris GALERIE FOTO
Nicoleta Voicu, iubita lui Gheorghe Turda, îl vrea înapoi! Ce mesaj de împăcare i-a scris

Iubita lui Gheorghe Turda, vrea împăcare cu artistul. Nicoleta Voicu i-a transmis un mesaj original de împăcare. Fosta iubită a lui Gheorghe Turda i-a compus o poezie maestrului. Aceasta are conotaţii erotice şi a fost scrisă cu darul de a-l face pe acesta să treacă peste scandalul din ultima vreme, care a făcut valuri între cei doi.

”Te-aş iubi ca o felină, În lenjerii de mătase. Să-mi simţi trupul pe tot trupul, Geana nopţii să se lase. Îţi simt buzele pe spate, Agonia-n mine curge. Tu mă arunci în păcate, Eu te iubesc pân’ la sânge.”, i-a scris Nicoleta Voicu fostului iubit, Gheorghe Turda. Diferenţa de vârstă dintre cei doi este de 23 de ani. În urma despărţirii, între ei au apărut mai multe declaraţii acide, dar acum se pare că Nicoleta Voicu ar vrea o împăcare.

Nu e rost de împăcare între Nicoleta Voicu şi Ghoerghe Turda: Am auzit că e tristă, dar nu mă înmoaie

Nicoleta Voicu, iubita lui Gheorghe Turda, îl vrea înapoi şi i-a transmis un mesaj mai degrabă erotic artistului. Maestrul în vârstă de 70 de ani nici nu vrea să audă de aşa ceva. ”Un maramureşean, când îşi dă cuvântul, îl şi respectă. Eu am spus că ne-am despărţit şi nu vreau să mă mai împac cu Nicoleta. Am auzit că e tristă, că plânge pe la televizor, dar nu mă înmoaie. Poezia e frumoasă, doar că ea a făcut o gafă prea mare ca eu să pot să trec peste ea”, a declarat Gheorghe Turda.

Nicoleta Voicu i-a trimis un mesaj original fostului iubit, Gheorghe Turda

Mai mult maestrul nu-i poate ierta fostei iubite declaraţiile apărute în urma despărţirii. ”A strigat în gura mare că m-a îngrijit, mi-a stat la căpătâi atunci când mi-a fost depistat cancerul de piele. În fapt, a fost vorba despre o aluniţă pe care am avut-o la tâmplă, şi care mi-a fost extirpată imediat. A durat 30 de minute, apoi am plecat acasă pe picioarele mele şi cu un mic pansament în locul cu pricina. Acasă a trebuit să urmez un tratament care presupunea curăţarea acelei răni şi aplicarea unor picături speciale, de două ori pe zi.”, a spus Gheorghe Turda despre perioada cât a stat în spital.

Gheorghe Turda despre despărţirea de Nicoleta Voicu: Cred şi eu că plânge după mine la cât am răsfăţat-o

„Deci nu am fost bolnav, nu am căzut la pat, nu am avut nevoie să mă spele sau să mă hrănească cu linguriţa. A fost cea mai simplă treabă, iar pentru faptul că ea m-a însoţit la medic şi mi-a pus acele picături, cred că am fost un mare domn cu ea, financiar vorbind. Însă nu asta vreau să scot în evidenţă, nu vreau să mă laud. Dar, totuşi, nu suport minciuna şi urăsc când cineva îmi «scoate ochii». Sunt un om zdravăn, sănătos. Ce să zic, cred şi eu că plânge după mine la cât am răsfăţat-o”,  a fost replica lui Gheorghe Turda la dezvăluirile fostei sale iubite.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×