Gheorghe Turda își atacă fosta iubită: „Nu se poate trăi cu ea”

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
21/01/2019, 18:25
Gheorghe Turda își atacă fosta iubită: „Nu se poate trăi cu ea” GALERIE FOTO
Gheorghe Turda își atacă fosta iubită, pe care o acuză de gelozie

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au despărțit, iar femeia a făcut primele declarații despre ruptura dintre cei doi. Interpretul de muzică populară a vrut să își spună și el punctul de vedere și și-a atacat fosta iubită, cu 23 de ani mai tânără decât el, precizând că gelozia excesiva a partenerei este motivul real al despărțirii.

„Da, m-am despărţit de Nicoleta în urmă cu patru zile. Şi-a luat lucrurile şi s-a mutat în apartamentul ei. Mai are câteva lucruşoare pe aici. Exclud varianta unei împăcări pentru că nu se poate trăi cu ea. Era foarte geloasă, îmi urmărea telefonul şi când eram la baie, îmi răspundea la apeluri. Mă sunau colegi de breaslă, trebuia să le răspund, dar ea îmi reproşa că stau prea mult la telefon. Partea proastă e că mi-a stricat nişte relaţii importante. Ce să zic, eu nu o întrebam pe ea cine o sună, de ce doarme cu telefonul sub pernă sau de ce îl ia şi la toaletă”, a declarat Gheorghe Turda pentru click.

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu
Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu

Gheorghe Turda își atacă fosta iubită, pe care o acuză de gelozie

Nicoleta Voicu l-a contrazis, însă, pe fostul iubit. „Gheorghe Turda era foarte captivat de cariera profesională. Din timpul petrecut împreună, 99 la sută îl acorda lumii, celor care îl contactau. Stăteam împreună, iar el vorbea continuu la telefon. S-a întâmplat de nenumărate ori să se trezească dimineaţă şi în loc să mă privească, să se uite la telefon. Eu nu l-am înşelat, pentru că telefonul meu era în orice colţ din casă, însă dumnealui îl ţinea ori în buzunar, ori lângă farfuria cu ciorbă. Domnul Turda mă neglija ca femeie. Eu provin dintr-o familie înstărită, am fost răsfăţată, am dus o viaţă de domniţă şi am avut tot ce mi-am dorit. Eu nu am cerut vacanţe şi croaziere, ci afecţiune. Ca în orice cuplu, voiam plimbări în oraş, atenţie şi momentele noastre. Noi, în loc de ieşiri în doi, aveam ieşiri publice, la evenimente, la aniversări, şi totul s-a raportat la profesia lui. Prima noastră ieşire a fost aşa: ‘Nicoleta, trebuie să mergem la evenimentul lui Cătălin Crişan.’ Toate ieşirile noastre au fost aşa, iar când stăteam acasă, domnul Turda vorbea continuu la telefon. Deci nu eram geloasă, aşa cum spune dânsul”, a declarat fosta iubită a lui Gheorghe Turda.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×