Incendiar! Ce spune iubita lui Gheorghe Turda despre despărțirea de artist: „E dependență!”

Maria Cristina   
în Stiri mondene
20/01/2019, 15:44
Incendiar! Ce spune iubita lui Gheorghe Turda despre despărțirea de artist: „E dependență!” GALERIE FOTO

Dezvăluiri incendiare în cazul despărțirii Nicoletei Voicu de cântăreațul Gheorghe Turda. Iubita cu 23 de ani mai tânără a lui Gheorghe Turda a vorbit despre separarea de artist. Aceasta spune că „dependența” a fost cea care i-a adus împreună.

Aproape un an de zile cei doi au format un cuplu extrem de controversat. Cei mai mulți au presimțit că această relație nu va fi de durată, iar principalul factor ar fi fost diferența de vârstă dintre cei doi. Solista Nicoleta Voicu a pus căpăt relației cu Gheorghe Tura.

Nicoleta Voicu a vorbit despre despărțirea de Gheorghe Turda

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, fosta sa iubită
Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, fosta sa iubită

Anunțul despre despărțire a fost făcut de către Nicoleta, care a postat pe o rețea de socializare o poezie, „Singurătata ucide”, prin care explică de ce a ales să meagă pe un drum separat de iubitul său: „Ce m-a adus aici este o dependență care, idiferent în ce domeniu sau în ce mod se manifestă ea, este o dependență. Și în cazul nostru a fost o dependență de restul lumii. Deci imaginați-vă acest platou plin cu oameni și ca eu să ajung la el trebuia să mă strecor cu greu, metaforic vorbind acum, iar dacă ajungeam, apucam să spun câteva cuvinte, pentru că în secunda doi intervenea altcineva, fie prin telefon, fie… deci, practic nu am avut un timp al nostru. 

A fost un an plin. Plin profesional, cu foarte multe drumuri. pot să spun că zilele noastre au avut un curs liniar. Toate erau la fel: „Nicole, plecăm”, „Ncole, suntem invitați la recepția cutare”. Am așteptat sărbătorile cu ideea că vor veni cu liniște. Ajunul Crăciunului în familie a fost un sentiment, deci mi-am umplut bateriile și mi-au încărcat sufletul cu acea căldură, cu drăgălășenia copiilor, a nepoților dumnealui. A fost o atmosferă de familie, cu o anumită căldură. de a doua zi am crezut că vomm continua în acest mod cald, de familie. Era ziua de Crăciun. Și acea zi de Crăciun, în acea zi, au existat cinci ore, invitați fiind undeva, în care telefonul mobil l-a ținut captat de la venirea noastră în casa familiei respective până la plecare”, a spus Nicoleta Voicu la postul de televiziune România TV.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×