Nicoleta Voicu, iubita lui Gheorghe Turda, declaraţii despre copilul neştiut: “A fost traumatizant! E cea mai mare realizare a mea”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
11/03/2019, 16:44
Nicoleta Voicu, iubita lui Gheorghe Turda, declaraţii despre copilul neştiut: “A fost traumatizant! E cea mai mare realizare a mea” GALERIE FOTO
Nicoleta Voicu, iubita lui Gheorghe Turda, declaraţii despre copilul neştiut

Nicoleta Voicu, iubita lui Gheorghe Turda, a făcut declarații, la Antena Stars, despre copilul neștiut. Cântăreața de muzică populară a vorbit despre fiul său și despre traumele prin care a trecut, fără ca nimeni să știe.

Nicoleta Voicu, iubita lui Gheorghe Turda, a făcut declarații despre copilul neștiut

„Este baietelul meu aici acum este ditamai băiatul, are 23 de ani, acum este cea mai mare realizare a vieţii mele. Îl cheamă Vicenţiu şi înainte de toate am fost mamă, adica nu am pierdut niciun moment important. Este traumatizant a fost traumatizant dar am încercat eu cel puţin să arăt latura mea puternică.

Au fost momente multe de cumpănă de neajunsuri când dacă nu am avut un număr la care să sun să cer ajutor, chiar şi financiar pentru că au fost zile grele pentru mine cu aceasta rată la bancă şi au fost zile în care a trebuit să îmi gospodăresc banii de azi pe mâine mai cautam 10 lei prin cutiuţa, era soare pe strada mea când găseam 10 lei printr-un buzunar al genţii”, a povestit Nicoleta Voicu.

Nicoleta Voicu, iubita lui Gheorghe Turda, declaraţii despre copilul neştiut: “A fost traumatizant! E cea mai mare realizare a mea”
După două luni în care au stat despărțiți, Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu au ajuns din nou unul în brațele altuia

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda, din nou împreună

După aproximativ două luni, potrivit surselor spynews.ro, Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda sunt din nou împreună. Dorul a fost prea mare, așa că cei doi au ajuns din nou unul în brațele celuilalt. După despărțire, solista mărturisea că Gheorghe Turda a fost cel care a încercat prima dată o apropiere.

„Dânsul a fost cel care m-a căutat pe mine, sunt multe lucruri care dor. Și nu mai vreau să fiu taxată, că Nicoleta n-a făcut nimic, că Nicoleta s-a agățat, că Nicoleta a profitat, că Nicoleta a stat pentru banii domnului Turda”, a declarat Nicoleta Turda.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×